[TGS 2019] Dragon Ball Z: Kakarot: a teljes sorozatot le fogja fedni [VIDEO]

Ezúttal nem lesz az, hogy a 291 részt megélt Dragon Ball Z-nek csak egy kisebb részét fogja a játék feldolgozni, hanem a teljes sorozatot lefedi, ugyanis egy új teaser videó megerősítette a DBZ végén levő Buu saga bekerülését a korábban főképp Naruto játékokat fejlesztő CyberConnect2 alkotásába.

Ezzel pedig szinte biztosra lehet venni azt is, hogy a Dragon Ball Z: Kakarotban lesz fúzió is, amikor két karakter eggyé alakul – ha ez esetleg nem lenne olyan ismerős a tévéből, nem csoda, mivel 1999-ben a 120. rész környékén gondolta úgy az ORTT, hogy a hétköznap délután futó Dragon Ball Z-t leveteti az RTL Klub képernyőjéről, miután Trunks kettévágta Dermesztőt. Azóta persze a teljes sorozat magyar nyelven is vetítésre került, hála a Viasat 6-nak…

A Dragon Ball Z: Kakarotban hiába van a játék címében Goku, nem csak ő lesz irányítható az ő történetét elmesélő RPG-s verekedésben/harcban (itt azért lehet más kifejezést is alkalmazni, elvégre nem csak ütlegelésből áll a harc az animében, és a mangában sem…), hanem mások is a mi kezelésünk alá állhatnak a játékban, ami megjelenési dátumot kapott a Buu teaser videó végén (ez az első a lent beágyazott három videó közül). Egyfajta TGS resztliként (akkor itt egy kis kanyar és bemondjuk a látogatószámot idénre: 262076 – több mint 2017-ben (254311), kevesebb mint tavaly (298690); a 2020-as TGS szeptember 24-e és 27-e között kerül megrendezésre) berakjuk a két Tokyo Game Show előadást is. A Bandai Namco előadásában Vegeta került a főszerepbe (második videó; 24:09-24:44 első jelenet, 26:02-26:55 második jelenet, 30:21-42:27 játékmenet), a Sony pódiumán pedig Teen Gohan (harmadik videó; 14:37-19:50 Goku játékmenet, 24:43-32:40 Teen Gohan játékmenet).

Akkor a végére a megjelenési dátum: a Bandai Namco a Dragon Ball Z: Kakarotot január tizenhetedikén fogja kiadni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: VG247, Gematsu, Gematsu



Sziasztok! Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu