Joker Arany Oroszlánja

MOZI HÍREK – Úgy tűnik, Joker (Joker, hazai bemutató: október 3.) valóban zseniális film. A Joaquin Phoenix életre keltette őrült, végül Gotham Cityt lángba borító bohóc történetét eddig mindenki imádta, aki látta: a fogatás idejére csontsoványra fogyott, lángoló tekintetű színész a Velencei Filmfesztiválon már békésen mosolyogva, régi súlyát visszaszerezve jelent meg, és hatalmas megtiszteltetés érte: ő és rendezője vehette át a fesztivál fődíját, az Arany Oroszlánt. Ez a diadal az Oscar-díjról döntőket sem hagyj hidegen: az elmúlt pár évben A víz érintése és a Roma is az Arany Oroszlánnal kezdte az Oscarig tartó diadalútját.

A stáb Velencéből egyenesen egy másik A-kategóriás fesztiválra, Torontóba utazott, ahol a film másik fontos szereplője, Robert DeNiro is csatlakozott hozzájuk. Todd Phillips rendező, itteni nyilatkozataiban már kizárta, hogy a Joker beépülhetne a Batman-univerzumba: úgy tűnik, meg szeretné tartani olyan képregényfilmnek, amely nem épít világot maga köré, hanem önmagában áll. És azt is elárulta, hogy a filmjeit mindig konkrét színészre írja.

– Szeretek nagyszerű színészekkel dolgozni – nyilatkozat a Másnaposok-trilógia és a Joker rendezője. – Joaquin Phoenix-szel bármire hajlandó vagyok. Szeretném, ha benne lenne a Másnaposok 4.-ben.

Forrás: IC Press

Sziasztok! Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu