Kinn lesz idén a Paris Games Week rendezvényen a Sony

Meglepő, hogy a Sony a gamer események elkerülése (példákat is mondunk, ha kell: E3 2019, Gamescom 2019…) ellenére úgy határozott, hogy a franciaországi mini-E3-nak is nevezhető Paris Games Week rendezvényen kinn lesz…

A Paris Game Week, ami idén október 30-a és november 3-a között kerül megrendezésre a párizsi Porte de Versaillesban, a Sony műsoraival és előadásaival is bővíteni fog. Ebbe bele fognak tartozni az eSportos bajnokságok is (a zárójelben az online kvalifikációs kezdőpontokat írjuk). Mortal Kombat 11 (október 3.), NBA 2K20 (október 9.), FIFA 20 (október 11.), Street Fighter V (október 14.) – ez a négy játék lesz bajnokság formájában kinn a Paris Games Weeken. A regisztrációt a PlayStation 4-ünkről is megejthetjük (Events menü alatt Tournaments fül, ha angolul használjuk a konzolt), de úgy is megtehetjük, ha ide kattintunk.

Ha rendelkezünk az Experience PlayStation applikációval, amit Androidon és iOS-en is elérhetünk, akkor a helyszínen további eseményekben vehetünk részt. Lefoglalhatunk pár helyet a PlayStation VR kipróbálására (itt további meglepetéseket is ígér a Sony), megismerhetjük a sátruk, a színpaduk és az eSportos programok menetrendjét, és ha PlayStation Plus-tagok volnánk, akkor elsőbbséget kapunk és 30%-kal kevesebbet kell várnunk a bejutáshoz. (Ez így kicsit érdekes megközelítés papíron, de elméletben hogyan is fog ez működni? Itt valószínűleg lesz ebből még probléma a szervezőknek, de ez az ő bajuk, nem a miénk!)

Szóval a Sony elvileg meglepetésekkel készül – kíváncsiak vagyunk arra, hogy vajon játékbejelentésre is sor kerülhet-e a Paris Games Week során, ugyanis korábban volt már mintha arról szó, hogy a cégnek vannak még a tarsolyában néhány cím a lassan leváltásra kerülő PlayStation 4-re is (ami valószínűleg az év végére már 110 millió eladott konzolnál fog tartani…), de persze ez nem más mint merő találgatás a mi részünkről.

Szóval Paris Games Week 2019, október 30-a és november 3-a között.

Forrás: JVL

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu