Megjelent a Rockstar Games Launcher, ajándék játék is van hozzá

A Rockstar Games Launcherrel még eggyel bővült a család, amibe többek között a GOG Galaxy, a Steam, az Epic Games Launcher vagy az Origin is beletartozik.

„A Rockstar Games Launcher (RGL) egy új Windows applikáció, ami révén a játékosok könnyen és gyorsan hozzáférhetnek a Rockstar Gameses PC gyűjteményükhöz egy helyen, beleértve a digitális (több eltérő digitális boltban megvásárolt) és lemezes címeket is. A játékosok a Launchert arra is használhatják, hogy új Rockstar Games címeket vehessenek PC-n a gyűjteményükbe. Egy korlátozott ideig ingyenesen szerezhetsz egy példányt a Grand Theft Auto: San Andreasból PC-n a Launcheren belül, hogy aztán véglegesen hozzáadd a Social Club fiókod gyűjteményéhez.

A Rockstar Games Launcher az alábbi Rockstar Games játékokat támogatja: Grand Theft Auto V, Max Payne 3: Complete Edition, L.A. Noire: The Complete Edition, Bully: Scholarship Edition, Grand Theft Auto: San Andreas, Grand Theft Auto: Vice City, Grand Theft Auto III.

Azon felül, hogy központosított hozzáférést ad a PC-s Rockstar Games könyvtárhoz, a Rockstar Games Launcher további funkciókkal érkezik, beleértve a felhő alapú elmentések rendezését, az automatikus frissítésletöltéseket, továbbá a hozzáférést a Rockstar Gameshez kapcsolódó hírekhez közvetlenül a Launcheren belül. A Launcher letöltése után a játékosok bejelentkezhetnek a már létező Rockstar Games Social Club fiókukkal, ami szükséges a Launcher és annak funkcióinak használatához. Egyszerre több fiók is támogatott. A játékosoknak továbbá lehetőségük lesz add-onokat vásárolni különféle, régiónként eltérő, biztonságos fizetési opciókkal. A Launcher két lépcsős azonosítással is rendelkezik,” mondja a sajtóközlemény.

A Rockstar Games Launchert innen lehet letölteni. Valószínűsíthetjük, hogy a Rockstarnak ez a lépése is elvezethet ahhoz, amiről már több pletyka formájában is beszámoltunk: a Red Dead Redemption 2 PC-s portjához. (Különben nem biztos, hogy ingyen odaadnák a Grand Theft Auto: San Andreast, ami hatalmas durranás volt 2004/2005-ben – a PC-sek akkor is később kapták meg a PS2-höz képest a játékot).

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu