Menu

Ejti a szezonális frissítéseket az Anthem!

A BioWare inkább arra koncentrál, hogy a játékmenet javuljon, így kisebb események lesznek csak az Anthem játékukban, ami nem aratott átütő sikereket.

Amikor februárban a BioWare a nagy megjelenés utáni tervekről beszélt, akkor három aktusról (felvonásról, fejezetről), lényegében nagyobb frissítésről volt szó. Az első márciusban jött volna úgy, hogy a Cataclysm áprilisban vagy májusban érkezett volna, de végül csak augusztusban került a játékosokhoz. A másik két aktust el is felejthetjük, ugyanis ilyen formátumban a BioWare nem fogja az Anthemet frissíteni! (Valahol érthető is, mert a Cataclysmmel is csúsztak majdnem fél évet…)

„Halljuk az aggodalmaitokat az Anthem alapvető hibáival kapcsolatban, és ezzel kapcsolatban cselekszünk. Azok a rendszerek egy jóval áthatóbb áttekintést és átdolgozást igényelnek, nem pedig gyors javításokat. Van egy csapatunk, ami ezen dolgozik most is, és a korai eredmények biztatóak. Hogy ezeket a hosszútávú terveket megvalósíthassuk, elmozdulunk a frissítésekkel kapcsolatos aktusos struktúrától. Ehelyett további szezonális frissítéseket tervezünk erre az évre, és szerintünk a játékosok élvezni fogják ezeket. Ezek az események kihívásokat és üldözéseket fognak biztosítani, hasonlóan az általatok látottakhoz, és néhány olyan szórakoztató téma köré épülnek, amiket a játékba fogunk hozni,” írja egy blogposztban Chad Robertson, az Anthem élő szolgáltatásos főnöke. Egy kicsit hozzátennénk ahhoz, amit Robertson írt: a „hasonlóan az általatok látottakhoz” gondolatmenet ugyanis azt takarja, hogy valószínűleg ismételni fognak néhány dolgot, ami rövid távon nem biztos, hogy kifizetődő lesz.

Viszont ha hosszabb távon terveznek, akkor egy újraindítás, egy relaunch nagyon is jól sikerülhet – anno a Final Fantasy XIV alap kiadása is hatalmasat zakózott, de A Realm Reborn alcímű újjászületés óta tarol. A No Man’s Sky is sokat ígért, de nem valósított meg szinte semmit sem 2016-ban, ám Sean Murray és az általa vezetett Hello Games ingyenes frissítésekkel egy igencsak korrekt játékot faragott azóta a No Man’s Skyból. Talán az Anthemnek is sikerülni fog ez.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

theGeek.hu Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb theGeek hírekről és információkról, akkor itt iratkozhatsz fel.

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu