Rebootot kaphat az Assassin’s Creed

MOZI HÍREK – A Disney úgy tervezi, hogy a Ubisoft egyik fő franchise-át Assassin’s Creed-et újraindítja, mégpedig egy teljesen új stábbal.

A Ubisoft 2016 decemberében indította el a mozikban az Assassin’s Creed filmadaptációját, ami végül nem nagyon aratott sikert (de anyagilag nem volt bukás, ezt azért ki kell emelni!), ugyanis sem a filmkritikusok, sem a közönség nem volt olyan nagyon jó véleménnyel róla. Hogyan jön a képbe a Disney?

Nos, az Assassin’s Creed film forgalmazója a 20th Century Fox volt. Az pedig (sőt, úgy konkrétan az egész 21th Century Fox, de NEM a Fox Corporation, a négy amerikai nagy televízióhálózat negyedikként belépő tagja!) a Disney felvásárlórohamának egy új eleme lett, így lényegében „az egérbirodalomba” került a Ubisoft franchise-ából készített filmfeldolgozás is, és a We Got This Covered arról ír, hogy már most tervezik a Disney-nél az Assassin’s Creed rebootját, mégpedig egy új stábbal. A We Got This Covered állítása szerint ugyanattól a forrásuktól hallották ezt az információt, akik az Aladdin reboot film folytatásáról, továbbá a She-Hulk show Disney Plusra való készítéséről beszéltek. (A Disney Plus a Disney előfizetéses Netflix-riválisa lesz, hogy röviden jellemezzük.) Ez pedig azt jelenti, hogy a 2016-os Assassin’s Creed főszereplője, Michael Fassbender nagy eséllyel nem lesz a filmben.

A We Got This Covered forrása szerint vagy egy mozis film lesz a rebootból, vagy először a Disney Pluson tesztelhetik azt, és az ottani sikertől függően egy, esetleg kettő film is jöhet majd, de még nagyon korai állapotban vannak a tervek, így a későbbiekben nagyban változhatnak az elképzelések is. Az egészben csak egy csavar van, amit a site is mintha elfelejtett volna: NEM A DISNEY-É AZ IP. Így csak és kizárólag akkor kerülhet erre sor, ha a Ubisoft is rábólint, ugyanis az intellektuális tulajdon jogai a francia cégnél van…

A Disney tehát itt is azt tervezheti, hogy „családibb” filmet farag ebből az IP-ből…

Forrás: We Got This Covered

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu