Margot Robbie – Tarantinótól a Tank Girlig

MOZI HÍREK- Úgy tűnik, hogy Margot Robbie megszerette a dilis, harcias nőket: a Ragadozó madarak (Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn, hazai bemutató: 2020. február) című képregényfilm egyelőre csak mozikban látható első előzetesében már megmutatta, milyen félelmetesen kiszámíthatatlan Harley Quinn lesz, és hamarosan kezdődik Az Öngyilkos Osztag új, James Gunn-féle második részének forgatása. Az osztag alaposan kicserélődik majd az új változatban, de Robbie benne lesz. És ez sem elég neki.

A legfrissebb hírek szerint a színésznő, aki Tarantino Volt egyszer egy… Hollywood-jában az ártatlan arcát is megmutatta, újabb vagány női karaktert vállalt: a Tank Girl rebootjának női főszerepét. A világvége utáni senkiföldjén egy tankkal járó, senkitől meg nem ijedő csaj figurája biztosan jól fog állni a színésznőnek. A brit képregényből 1995-ben már készült egy film (Naomi Watts és Iggy Pop is játszott benne), de akkor nem lett belőle franchise: most viszont arra is felkészülhetünk, hogy Margot Robbie egyszerre több képregény-univerzumba is beköltözik – ha valakinek, neki biztosan sikerülni fog!

Forrás : IC Press

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu