Nemsokára PlayStation 4-en is megjelenhet az Outer Wilds

Ha korhatár-besorolást kap egy játék az Outer Wilds , az egyrészt már nem véletlen, másrészt pedig ezzel kiszivárog a hivatalos bejelentés előtt.

A Mobius Digital által fejlesztett, illetve az Annapurna Interactive által kiadott Outer Wilds május 29-én jelent meg Xbox One-on, majd egy nappal rá PC-n (azon belül is az Epic Games Store-on), így a nyílt világú, felfedezésre építő akció-kaland játék eddig nem volt elérhető a PlayStation 4-en, ám a koreai értékelés lebuktatta a csendben úton levő PlayStation 4-es portot.

„Az Outer Wilds egy nyílt világú rejtély egy naprendszerről, ami egy végtelen időhurokban ragadt.

Üdvözlünk az űrprogramban! – az Outer Wilds Ventures legújabb újonca vagy. Ez egy kezdő űrprogram, ami válaszok után kutat egy furcsa, folyamatosan fejlődő naprendszerben.

A naprendszer rejtélyei – Mi rejtőzik a baljós Dark Bramble szívében? [Furcsán hangzik az, hogy Sötét Földi Szeder? Szerintünk igen… – a szerk.] Ki építette a Holdon a földönkívüli romokat? Meg lehet állítani a végtelen időhurkot? A válaszok a világűr legveszélyesebb szegleteiben várnak rád.

Egy világ, ami idővel változik – Az Outer Wilds bolygói tele vannak titkos helyszínekkel, amik idővel megváltoznak. Látogass meg egy földalatti várost, mielőtt azt elnyeli a homok, vagy fedezd fel egy bolygó felszínét, miközben az a lábaid alatt összeomlik. Minden titkot veszélyes környezet és természetbeli katasztrófa véd.

Ragadd meg az intergalaktikus túrafelszerelésed! – Kösd meg a túracipőd, ellenőrizd az oxigénszinted, majd készülj fel a világűrben történő kalandozásra. Használj sok egyedi kütyüt a környezeted felmérése céljából, nyomozz a rejtélyes jelek után, fejtsd meg az ősi idegenek írását, és süsd meg a legjobb mályvacukrot…”, olvasható a Microsoft Store oldalán.

Hivatalos bejelentés még nincs sem a kiadótól (akik igyekeznek a hátralékaiktól megszabadulni – anyagilag kicsit körülményes helyzetük van, de jobb mint a Starbreeze katasztrófaszintű állapota…), de valószínűleg a State of Playen kerülhet bejelentésre az Outer Wilds PlayStation 4-es portja.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu