Végleges megjelenési dátum szivárgás a The Last of Us Part II-nek?

Megszámolhatatlanul sok alkalommal volt már szó a Naughty Dog következő játékáról, a The Last of Us Part II-ről és arról, hogy mikor is fog megjelenni.

Most viszont talán végleg lezárhatjuk a találgatást a szeptember 24-ei State of Play előtt, amiről pár napja már említettük, hogy a játék része lesz a közvetítésnek (továbbá szintén ezen a napon lesz egy médiarendezvény a sajtónak, ahol kb. három órát tölthetnek el vele). És pont a State of Play közeledtével érdemes hinni annak, amit egy svájci értékesítő weboldal, a Softridge említ róla. (Már hónapok óta, ráadásul…)

Korábban ugye már volt pletyka arról, hogy február tájékán jelenhet meg (először?) a PlayStation 4-re a The Last of Us Part II (ami a pletykák szerint a next-gen PlayStation – aminek talán PlayStation 5 lesz a neve – bemutatóján is fel fog bukkanni). A Softridge állítása szerint február 28-án fog a boltokba kerülni a Naughty Dog játéka, és mivel ez egy pénteki nap, teljesen reálisnak tűnik ez az elképzelés a svájciak részéről.

„Öt évvel később… egy idegőrlő, érzésekkel teli kaland vár a játékosra – Ellie és Joel visszatér a Naughty Dog nagy sikerű játékának folytatásában, ismételten egy epikus utazással. Egy intenzív történet, amit erős karakterek vezérelnek, tökéletesen a sikeres stúdió, a Naughty Dog irányításában. Elképesztő környezet. Felejthetetlen találkozások az ellenfelekkel a világszintű mesterséges intelligenciának köszönhetően. Kiszámíthatatlan egyjátékos sztorimód a hollywood-i blockbuster filmek stílusában. A legújabb motion capture rögzítés révén az érzések még realisztikusabban kerülnek kimutatásra,” írja a site jellemzése, amit megpróbáltunk értelmesebben magyarra fordítani. Képek is vannak: a dobozkép mellett úgy tűnik, hogy lesz egy Special Edition, továbbá egy Collector’s Edition is. (Ezek még nem véglegesek.)

Akkor most már más teendőnk nincs mit kivárni szeptember 24-ét, ahol biztosan megtudunk többet is a játékról, ami talán egy multiplayer bétát is kaphat még az idei év folyamán.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu