Batman: ismét a Denevéremberre utal a Warner Bros. Montreal [VIDEO]

Bár még mindig fogalmunk sincs, hogy hivatalosan MIN is dolgozhat a Warner Bros. Montreal (akiktől 2013-ban a Batman: Arkham Origins-t láthattuk), nagy esélye vannak, hogy a franchise-on belül maradnak…

Batman világnapját ünnepelték sokan (80 éves már őkelme – rohan az idő… hol van már 1989, amikor még Jack Nicholson volt Joker az akkori filmben?), így a DC képregények közül talán a legismertebb karakter (mondjuk Batmannel Superman is elég erősen felveszi ismeretségben a kesztyűt…) több módon is celebrálásra került a Twitteren. A buliba beszállt a Warner Bros. montreali stúdiója is, akik a Denevérember szimbólumát egy falra kivetítették:

Nem ártatlan a kanadai stúdió, mivel négy képkockát szépen beleszőttek a fél perces Twitteres videóba. Ne felejtsük, hogy már 2015-ben, tehát négy éve kerestek alkalmazottakat egy új, szuperhősös videojátékhoz. Szóval valamit csinálnak. De térjünk csak vissza erre a négy képkockára, amit ebből a tweetből lenyúltunk.

(Érdekesség, hogy ez a fiók főképp Pókemberrel foglalkozik, úgyhogy ez számára egy kisebb kitérő, de mindegy, nézzük a négy képet…)

 

Ez még mindig nem tűnik olyan gyanúsnak, gondolhatná az egyszeri olvasó. De erre a tweetre jött egy válasz mégpedig ezzel a képpel:

Ez pedig már eléggé erősen a Court of Owls történetszálra vonatkozik, amiről korábban is voltak már pletykák (amik nálunk is megfordultak az utóbbi évek folyamán), hogy állítólag ehhez kapcsolatos Batman-játékot készíthet a Warner Bros. Montreal. De tegyünk hozzá még egy képet (ez már nem ágyazzuk be, mert újdonságot nem mutat), amit Geoff Ellenor publikált Twitteren.

Hogy ki is ő? Óh, hát semmi különös, mindössze játékrendezői posztot tölt be ennél a stúdiónál…

Úgyhogy valami gyanús játékot készít a Warner Bros. Montreal, és talán hamarosan végre megtudjuk, hogy mi lesz ez. (Szerintünk cross-gen lesz – a jelenlegi és a következő generációs konzolokra is ki fog jönni.) Addig fel lehet kapni a négy (a VR-os címet nem vesszük bele!) Batman: Arkham játékból hármat ingyen csütörtökig. Erről korábban írtunk.

Forrás: VG247

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu