Offline is játszható lesz a Project Resistance!

A Capcom következő Resident Evil spinoffja: a Project Resistance nem lesz kizárólag online kooperatív játszható, hanem offline is eltölthetünk vele pár órát.

„Az idei Tokyo Game Show-n mutatott verzió, amit megmutattunk, egy online játékmód volt, de teljes mértékben tudomásunk van arról, hogy sok Resident Evil-rajongó van, akik elvárják, hogy a játék történettel is rendelkezzen. Az idei Tokyo Game Show-n csak Danielt láthattátok Mastermindként, de nem ő az egyedüli. Több Mastermind variáció lesz a játékban. Ugyanez vonatkozik a túlélőkre, és több túlélő van egyedi képességekkel és kinézettel, akiket hozzá szeretnénk adni a Project Resistance-hez,” írta Masachika Kawata, a Project Resistance producere a PlayStation Blogon.

„Ez az aszimmetrikus, öt fős multiplayer játék a kooperatív és kompetetív dinamikát kombinálja azzal a lehetőséggel, amivel a játékosok megalkothatják a saját túlélő horror élményüket. Négy túlélőnek kell közösen dolgoznia, hogy megmeneküljenek egy alattomos kísérlettől, és túljárjanak a kulisszák mögött levő őrült vezető elmén (Mastermind). A Capcom a Project Resistance-et közösen fejleszti a NeoBards Entertainmenttel a saját RE Engine-t használva […].

Mindegyik 4v1 meccs során egy Mastermind játékos nyomon követi a négy túlélőt egy biztonsági kamera-hálózaton, amivel egy lépéssel előttük járva megakadályozhatja az elmenekülésüket. Ő egy halálos útvonalat tervez meg azáltal, hogy egy stratégikus kártyapaklijával a zsebében veszélyes akadályokat alkot a túlélőknek, manipulálja a környezetet, és fegyverként használja a biztonsági kamerákat. Közvetlenül irányíthatja a zombikat is. Ezeken felül a franchise története során először a viharkabátot viselő, toronymagas, halálos Tyrant bőjébe is bújhat. Cserébe a túlélőknek csapatként együtt kell működniük, hogy kivédjék a Mastermind támadásait, és hogy megoldjanak puzzle-stílusú küldetéseket, hogy elmeneküljenek a pályáról, mielőtt idejük lejárna. Mindegyik túlélő egyedi képességekkel rendelkezik, hogy legyőzhesse a Mastermind kihívásait, és hogy túlélje az ördögi kísérletet,” írta a hivatalos bejelentéskor a Capcom. Így tehát offline is formálhatunk egy csapatot, ha hihetünk Kawatának. Továbbá azt is elárulta, hogy ha a Mastermind bevet egy Tyrantot, akkor nem lesz olyan erős mint nélküle. Valamit valamiért.

A Project Resistance PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re készül. Megjelenési dátuma nincs. Október 4-e és 7-e között zárt bétát fog kapni PS4-en és X1-en a játék. Erre itt lehet jelentkezni, és korábban írtuk, mik a feltételek a jelentkezéshez.

Forrás: VG247

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu