Mikor jelenik meg a Spirit of the North? [VIDEO]

Egy külső nézetes kalandjáték a Spirit of the North.

„A Spirit of the North egy egyjátékos, külső nézetes kalandjáték, amit Izland lélegzetelállító és rejtélyes tája inspirált. A történet több északi folklórból merít elemeket. A játék egyedi amiatt, mert direkt nem rendelkezik párbeszéddel vagy narratívával. A játékosoknak be kell lélegeznie a környezetüket, hogy több puzzle-t meg tudjanak oldani, és hogy arról spekuláljanak, hogy mit is jelent ez az ősi elveszett civilizáció. Játssz egy normális vörös rókaként, akinek a története összeáll az északi fények őrzőjével, egy nőstény rókalélekkel. Ahogy átjutsz a hegyeken a vörös ég alatt, többet is fel fogsz fedezni a társadról és a romokban hátrahagyott földről.

Felébredés: kezdj el egy csendes, felfedezésről és baráti társaságról szóló utazást, és keltsd fel az alvó északi lelket.

Utazás: Az új társaságod segítségével vess fényt a múlt romjaira, és juss túl az akadályokon.

Felfedezés: haladj át a tundrákon, gleccsereken és hegyoldalakon, ahogy egy rossz előjelű vörös útvonalat követsz, ami lefesti az eget,” írja a Spirit of the North weboldala.

Az Infuse Studio, a játék fejlesztője a Twitteren jelentette be, hogy mikor is fog a játék PlayStation 4-re megjelenni. Mindenszentek napja a válasz, így november elsejétől keressük majd a PlayStation Store-on az északi kalandozást. Mielőtt valaki az exkluzivitás miatt legyintene, idéznénk egy részletet a weboldalon található leggyakrabban feltett kérdések szekcióból: „A Spirit of the North először PlayStation 4-en fog megjelenni, majd a jövőben PC-re, Xbox [One]ra, és Nintendo Switchre is megérkezik. […] A megjelenéskor a játék csak a PlayStation Store-on lesz elérhető, de remélhetőleg a jövőben [lesz lemezes kiadás is]. Először Észak-Amerikában és Eurőpában adjuk ki. Kb. 8 óra [hosszú a játék] és lineáris történettel rendelkezik, fejlesztése 2017 júniusában kezdődött.”

Úgyhogy a játék november első napján fog megjelenni a PlayStation Store-on. Addig is ízelítőként egy trailer:

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu