Új RPG-jükhöz keres embereket az Obsidian Entertainment

Ez az Obsidian játék már biztosan kizárólag Windows 10-re és a következő generációs Xboxra (Xbox Project Scarlett – csak kódneve ismert a jövő év végén megjelenő hardvernek) fog megjelenni.

Tény, a már az Xbox Game Studios alá tartozó Obsidian Entertainment következő játéka, a The Outer Worlds még nem jelent meg (azt finomhangolják éppen – október 25-én jön ki PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re a Private Division révén, a Nintendo Switch port később jön), most már van kapacitásuk arra, hogy a következő projektjükhöz keressenek embereket. És keresnek is, ugyanis a LinkedInen tizenegy álláshirdetést tettek közzé egy „világszintű RPG-hez”, ami az Unreal Engine 4-et alkalmazza. (Így tesz amúgy a The Outer Worlds is, szóval nem nagyon akar az Obsidian engine-t váltani.) A nyitott pozíciók a multiplayert is érintik (hálózati programozó, játékmenet programozó „multiplayer játékfejlesztési tapasztalattal”), de a legérdekesebb a harci tervezői jellemzés, amiben a belső nézetes közelharc került kiemelésre:

„Az Obsidian Entertainment egy harci tervezőt keres, aki bizonyított tapasztalattal rendelkezik a belső nézetes közelharci játékmenet fejlesztésében, hogy a tehetséges fejlesztőcsapatunkhoz csatlakozhasson. Ez a poszt szorosan fog dolgozni a művészekkel, az animátorokkal, továbbá a hang- és játékmenet-programozókkal, hogy meghatározhassák a teljes harci élmény tempóját, látványát és érzését. Az ideális jelentkező olyasvalaki lesz, aki együttműködően képes szórakoztató, epikus, zsigeri harcot tervezni és alkotni a fő karakternek, a mesterséges intelligencia karaktereinek, és a játékmenetbeli objektumoknak többféle mérközéstípushoz,” írja magyarra fordítva az álláshirdetés.

Mivel az Xbox Game Studios esetében a Microsoft korábban már kihangsúlyozta, hogy nem terveznek más platformokra terjeszkedni a stúdiók által készített játékokkal, így ne legyen fals illúziónk a LinkedInen olvasható multiplatform kifejezés révén: a PC-t és a next-gen Xboxot ugyanis két platformként kezelik, így nem valószínű, hogy a next-gen PlayStation (PlayStation 5?) és a Nintendo Switch (vagy bármi is lesz a következő N platform neve…) is megkapja például ezt az új Obsidian játékot.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu