Hamarosan konzolokon is elérhetővé válik az Eastshade [VIDEO]

Közel nyolc hónappal a PC-s megjelenés után PlayStation 4-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni az Eastshade Studios játéka (tehát maguk után nevezték el a játékot…).

„Egy utazó festő vagy, aki Eastshade szigetét fedezi fel. [tehát egy szigetet is elneveztek magukról – talán egy kicsit egoista? – a szerk.] Ejtsd rabul a világot a vásznodon, kihasználva a művészeti festőállványodat. Beszélj a sziget lakóival, hogy többet is megtudj az ő életükről. Szerezz barátokat, és segíts azoknak, akiknek szüksége van rá. Fedezz fel rejtélyeket, és leplezz le titkokat, amik a területtel kapcsolatosak. Küzdd le a természetes akadályokat, hogy elfeledett helyszínekre juss. Éld át, ahogy a cselekedeteid kihatnak a körülötted levő világra.

Egy békés, nyílt világú, karakteres felfedező-kalandjáték. Alkoss festményeket bárhol a világban, és kínáld azokat a helyi lakóknak, hogy titkokat nyiss meg, és hogy tárgyakat szerezhess. Szerezz be kraftoláshoz szükséges anyagokat, illetve sematikákat (vázlatokat), hogy túljuss az akadályokon, és hogy teljesítsd a küldetéseket. Szerezz barátokat az utadon a teljesen szinkronizált dinamikus párbeszédek és a megnyitható [beszélgetési] témák révén,” írja az Eastshade Steam-oldala.

Az Eastshade Steamen már február 13-a óta elérhető, és az első bekezdésben említett közel nyolc hónap használata sem volt véletlen, ugyanis az Eastshade Studios belső nézetet alkalmazó alkotása PlayStation 4-en és Xbox Oneon egyaránt október 21-étől lesz elérhető. A YouTube videó kommentjeiből párat érdemes idézni és fordítani: „Mindenkinek játszania kellene vele! Annyira eltér mindentől, amikhez hozzászoktunk, és mégis magával ragadó és lélegzetelállító! Gratulálok a csapatnak, hogy egy ilyen mesterművet alkottak! És köszönöm!”, „Olyan fantasztikus játék. Egy kellemes változás olyasmivel játszani, ami nyugtató és stressztől mentes. Remélem, hogy többre is számíthatunk a jövőben az Eastshade Studiostól.”, „Ez az egyik kedvenc játékom az utóbbo pár évben. Menj, szerezd be most. Egy békés és felfrissítő élmény [az Eastshade].”

Ezek a kommentek pedig talán magukért beszélnek.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu