Menu

Így néz ki a Death Stranding limitált PlayStation 4 Pro-ja [VIDEO]

Számítani lehetett rá, hogy Hideo Kojima következő játéka: a Death Stranding is rendelkezni fog egy limitált konzollal – a Sony hülye lett volna kihagyni ezt a lehetőséget.

„A limitált kiadású Death Stranding PlayStation 4 Pro bundle egy egyedi, 1 TB-s merevlemezzel rendelkező PlayStation 4 Pro-t, egy egyedi DualShock 4 kábel nélküli kontrollert, és egy Blu-ray lemezen a Death Stranding játékot tartalmazza.

Ez a teljesen új, limitált PlayStation 4 Pro – amit a játék inspirált – egy fehér matt felülettel rendelkezik, továbbá két BT kézlenyomattal, amik a világ kontinenseinek formájából állnak. A bundle egy narancsszínű, átlátszó, kábel nélküli DualShock 4 kontrollert is tartalmaz (ami azonos színű mint a játékban található BB tok), hogy egy nem evilági érzést adjon az otthoni szórakoztató eszközeidnek. A játék során óvatosan ringathatod a kontrollert, hogy imitáld, mintha a BB tokja a kezeid között lenne.

A PlayStation 4 Pro-val a 4K-s televízióval rendelkezők egy fejlettebb Death Stranding élményben vehetnek részt a dinamikus 4K-s felbontásban, amit a 4K-s checkerboard technológia révén ér el a játék. Eközben a HDTV-vel rendelkezők jobb képtisztaságot kapnak a supersamplingnek köszönhetően. A HDR-t támogató kijelzővel rendelkezővel játékosok HDR-ben is játszhatnak, ami világosabb és szélesebb skálájú színrészletességet biztosít egy élénkebb látvány érdekében,” írja a PlayStation Blog.

Az amerikai PS Blog konkrétan az árat is említi (400 dollár), viszont az európai poszt nem. Számoljunk 400 euróval, úgyhogy 135 ezer forintnál fog KEZDŐDNI a Death Stranding PlayStation 4 Pro bundle hazánkban, ha egyáltalán errefelé lesz belőle kapható egy-két példány. (Az ár korrekt: ennyiért a játékot is megkapjuk, úgyhogy ez egy ügyes húzás a Sony-tól: nem kell külön megvásárolni a Death Strandinget.)

A Death Stranding, és így értelemszerűen a hozzá tartozó limitált PlayStation 4 Pro limitált bundle is egészen konkrétan november 8-án fog a boltokba kerülni. Nem csekély mennyiségű kép és egy videó is van róla – lehet bennük gyönyörködni.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

NAPI COSPLAY BABE: Assassin’s Creed Valhalla

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu