Bill Murray szerepelhet a Zombieland folytatásában is?

MOZI HÍREK – Az első, tíz évvel ezelőtt bemutatott Zombieland kultuszsikerét részben Bill Murray-nek köszönheti. A pókerarcú komikus egy pár perces kameóban saját magát játszotta az apokalipszisben, színre lépett, nagyon vicces volt, és gyorsan csúnya halált halt. A Zombieland – A második lövés (Zombieland: Double Tap, hazai bemutató: október 17.) kedvéért az összes főszereplő, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone és Abigail Breslin is visszatért, hogy megmutassák, mi történt a humorát sosem elvesztő társasággal tíz év alatt a zombik zabálta világban. A rendező, Ruben Fleischer egyik legutóbbi nyilatkozatában ugyan nem ígért semmi biztosat, de mintha arra célzott volna, hogy Bill Murray megint vállalt egy kis szerepet. Még ha a történet szerint tíz éve halott is.

– Egyetértek a nézőinkkel, én is imádtam a Bill Murray-s részt az első filmben – nyilatkozta mindkét Zombieland rendezője. – Nem is nagyon hiszem, hogy felül lehetne múlni azt a jelenetet. De talán mégis… lehet, hogy érdemes belenézni majd A második lövés végén a stáblistába is… hátha kiderül valami erről.

Az biztos, hogy az új Zombieland forgatását végigkísérték a Murray visszatéréséről szóló pletykák, de soha semmi biztos nem derült ki. A rendező nyilatkozata sem egyértelmű, de úgy tűnik, nem lehetetlen, hogy készült egy poszt-kredit jelenet!

Forrás: IC Press

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu