Star Wars Jedi: Fallen Order: bundle-kben is kapható lesz [VIDEO]

Új trailert is kapott a Respawn Entertainment által fejlesztett Star Wars Jedi: Fallen Order, amit az Electronic Arts olyan keményen tol, hogy a Microsofttal összeállva többféle Xbox One bundle-ben is ott lesz…

A trailerből megtudtuk, hogy a Császárság a Jedi rendet teljesen ki akarja iktatni, és Cal Kestis, a főszereplő valami olyasmit keres, ami „nagyon értékes a Császárságnak” – nem tudni pontosan, hogy miről van szó, de nagy eséllyel egy, a Jedikhez köthető relkvia visszaszerzéséről fog szólni a Star Wars Jedi: Fallen Order. Ja, a főgonosz is látható, angol nevén Second Sister, amit Második Nővérként lehetne magyarra fordítani. Lényegében Darth Vader pepitában. Pár ellenfél és látható (és talán az is, hogy mindössze négy bolygóból fog állni a játék…?).

Csillagok háborúja merch is lesz rendesen. Nem, nem éppen a Cal Kestis Funko Pop figurára gondolunk… hanem az Xbox One bundle-kre, amiből kettő meg lett erősítve. Az egyik az Xbox One S-re épít. 300 dollárért (errefelé úgy 100 ezer forint lesz…) egy 1 TB-s merevlemezes Xbox One S-t, egy Star Wars Jedi: Fallen Ordert kapunk (abból is a Deluxe Editiont), továbbá egy hónapos előfizetés is jön az Xbox Live Goldhoz, az Xbox Game Passhoz, és az EA Accesshez egyaránt. 500 dollárért (ez pedig úgy 165 ezer forint körül fog kezdődni…) pedig ugyanezeket kapjuk, csak az Xbox One S helyett a JELENLEG legerősebbnek hirdetett konzolt, az Xbox One X-et kapjuk. Mind a két bundle a játék megjelenésétől lesz kapható. Ja, lesz egy limitált kiadású Purge Trooper Xbox One kontroller is, amit október 4-étől lehet majd előrendelni… 65 euró az ár, szóval 21 ezer forint körüli ára lesz.

A Star Wars Jedi: Fallen Order november tizenötödikén jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. (Így az Xboxos bundle-ket is ekkortól keressük majd a boltokban.)

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu