Call of Duty: Modern Warfare: lootboxokba kerülhetnek a fegyverek

Nem csak a lootboxokkal lehet probléma az Infinity Ward játékában – más aspektusban is… finoman szólva lemaradásban van az idei Call of Duty.

Azok után, hogy az Activision Blizzard a már túlzottan unalmas melldöngetésével mondta, hogy jaj, ez a franchise eddigi legnagyobb bétája (amire csak annyit mondunk, hogy növekvő játékipar), gyorsan változtak a dolgok. A Survival Mode a Spec Opsban egy évig (!?) PlayStation 4-exkluzív lesz, ami azért már felemeli a szemöldököket (és utána szépen lebecsülték a fejlesztők a fontosságát és méretét…). És akkor most adjuk hozzá a témában megbízhatónak nevezhető TheGamingRevolution tweetjeit is a Call of Duty: Modern Warfare-rel kapcsolatban. Ezeket lefordítjuk:

„Nos, ki akar több mint 300 emote-ot a supply dropokban [ezek lényegében lootboxok – a szerk.]? Ki akar több mint 500 címet, ki akar több mint 200 spray-t a supply dropokban? Ha ha! A fegyverek is jönni fognak – el lehet felejteni ezt a kizárólag kozmetikus dumát! Szó szerint olyan sok mindent változtatnak. FAIR RENDSZERÜK VOLT A SALVAGE-DZSEL, aztán fogják, és kiveszik azt. Remélem, hogy valami meg fog változni a játék megjelenéséig…”, írta a Twitteren. Tehát: véletlenszerűen a dobozokban lesznek az emote-ok, a jelző címek (ez kozmetikus cucc), a spray-k, és állítólag a fegyverek is. Jajj!

„A Survival 50%-át teszi ki a Spec Opsnak, miközben a küldetések teszik ki a másik felét. Három játékmód lesz a megjelenéskor: a kampány, a multiplayer és a co-op. Szóval ennek 1/6-oa, azaz a játék 16,6%-a PlayStation 4-exkluzív tartalom. A Spec Ops nem csak egy kicsi extra. A forrásaim szerint realisztikusan a játék 10%-át teszi ki, mivel a multiplayerben lesz a legtöbb tartalom, úgyhogy messze nem 1%-ról van szó. Talán a fejlesztőknek 1%-nyi idejükbe került megcsinálni, mivel csak újrahasznosítottak dolgokat, és az utolsó pillanatban adták a játékhoz, de biztosan nem 1%-át teszi majd ki a teljes játék tartalmainak,” teszi hozzá a Spec Ops móddal kapcsolatban TheGamingRevolution. Jajj!

És ez még mindig nem minden – már a neten nézhető egy netkód elemzés a Call of Duty: Modern Warfare bétájából. Itt csak egy képet teszünk be. Minél kisebb az érték, annál kisebb a lag, szóval minél nagyobb a csík, annál rosszabb a helyzet a három kategóriában (sebzés/sebződés, lövés, mozgás). És bizony az idei CoD lényegében SEREGHAJTÓ! A Domination, a 20 játékos Domination, és a 100 játékos Ground War módban is igencsak rossz lagot láthatunk…

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu