A Red Dead Redemption 2 is követi a Grand Theft Auto V példáját

A Rockstar megerősítette, hogy ugyanazt a megközelítést alkalmazzák a már majdnem egy éve PlayStation 4-en és Xbox One-on megjelent (és PC-n nagy eséllyel hamarosan megjelenő, de rá még be nem jelentett…) Red Dead Redemption 2-vel kapcsolatban, amit a Grand Theft Auto V esetében is alkalmaztak…

„Száz százalékosan az onlinera koncentrálunk most, mert – ahogy mondtam – olyan sok tennivalónk van, és reméljük, hogy mindent elhozhatunk kidolgozott állapotban az online világba, amit egy játékos szerethet az egyjátékos dolgokban,” mondta Katie Pieca, a Rockstar vezető online produkciós segédje (egyre meredekebb posztok, tudjuk…) a VG247-nek.

„Korábban is mondtuk, de ez most is igaz: mi mind szeretjük az egyjátékos játékokat, és a Red Dead Redemption 2 abszolút masszív története, illetve a hasonlóan termetes epilógusa remélhetőleg ezt alátámasztja. A csapat ambíciói minden tekintetben nagyok voltak a Red Dead Redemption 2 esetében, és amikor ilyen méretű világokat építünk, az egyjátékos élmény majdnem mindig vezető szerepben van. Az online játékainkkal kapcsolatban is hasonlóan nagy céljaink vannak, és a Red Dead Online-nak folytatjuk a Red Dead Redemption 2 történetének felépített világ kiterjesztését és építését, és nem csak a szerepekkel (karaktertípusokkal), hanem más aktivitásokkal, új, véletlenszerű eseményekkel, karakterekkel, a világgal való foglalkozással és a karakteredben való hosszabb idejű tartózkodással, illetve az élmény összképének javításával tesszük ezt,” tette hozzá Tarek Hamad, a Rockstar online producere.

A Red Dead Online nemrég kapott egy Frontier Pursuits névre hallgató nagyobb frissítést, ami három specialista szerepet (kincsvadász, gyűjtő, üzletelő) hozott be az online játékba, ám még mindig van tennivalója a Rockstarnak, akik így megerősítették: a RDR 2 sem fog kapni egyjátékos, sztoris DLC-t vagy kiegészítést. A Grand Theft Auto V is így járt… úgyhogy itt is szépen az online kerül folyamatosan frissítésre (ugyanis a monetizáció révén itt kaszál sokat a Take-Two és a Rockstar).

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu