Egy teljes Resident Evil Project Resistance meccs [VIDEO]

A Capcom Resident Evil spinoffját: a Project Resistance című alkotást nem nagyon értékelik igazán pozitívan a YouTube-on…

A videó osztott képernyős formátumú. Amit a Mastermind karakter (jelen esetben Daniel, az egyetlen, aki be lett jelentve közülük ebben a pillanatban) lát, azt mi többnyire a jobb felső sarokban követhetjük figyelemmel. Ugye ő idézhet meg zombikat és más ellenfeleket, amik akár a játékosok orra előtt bukkanhatnak fel (ez amúgy felettébb sem lesz idegesítő, ha a véglegesben is ott lesz, á, dehogy). Eközben a túlélők (ők ugye négyen vannak) puzzle darabokat keresnek, továbbá biomagokat kell összetörniük, hogy a kijárat megnyíljon. A probléma ott van, hogy meg lehet halni, de annyi az egész, hogy 40 másodperccel kevesebb időnk marad a menekülésre, ami nem éppen a Resident Evil stíluselemei közé tartozik.

A közösség pedig nem fogadta valami jól, és akkor ez tényleg jogos kifejezés. Két nap alatt 43567 megtekintés nem sok (főleg úgy, hogy a hivatalos Resident Evil fiókra lett felrakva a videó, és 255 ezer feliratkozójuk van…), és mindössze 885 like van rajta, miközben dislike-okból 2035. Nézzünk pár leginkább értékelt kommentet… „Mi értelme van, ha sokszor képesek respawnolni a túlélők?”, „A Mastermind folyamatos, továbbá ismétlődő beszéde nagyon idegesítő lesz.”, „Ez olyaaaaaan rosszul néz ki. Ez Metal Gear Survive szintű sz__…”, „A francia Wesker mondja, hogy még egy utolsó esély, hogy megöljelek titeket. Mr. X megöli January-t, majd ő respawnol. Logikus! (Szóval a Mastermind csak egy bohóc, hogy szórakoztassa a túlélőket…)”

A Project Resistance nemsokára zárt bétát fog kapni PlayStation 4-en és Xbox One-on (a PC kimarad persze – valószínűleg próbálják elkerülni, hogy a majd biztosan Denuvót használó exét ne törjék fel, hogy majd a végleges változatot gyorsan elintézzék…), a megjelenési dátum, sőt, maga az időszak sem nagyon ismert – csak annyit tudunk, hogy PlayStation 4-re, Xbox Onera és PC-re készül a 4v1 aszimmetrikus Resident Evil spin-off.

Forrás: PCGamer

Please support our page theGeek.games on Patreon, so we can continue to write you the latest gaming, movie and tech news and reviews as an independent magazine.
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu