A virtuális valóságban is támad a The Walking Dead [VIDEO]

A Skybound Games tovább folytatja a The Walking Dead-licensz videojátékos terjeszkedését – ezúttal a Skydance Interactive-val együttműködve dolgozik egy VR FPS-en, aminek a neve The Walking Dead: Saints & Sinners lesz, amit amúgy már tavaly bejelentettek. (Sőt, inkább 2017-ben – az akkori E3-on már beszéltek róla…)

„A The Walking Dead: Saints & Sinnersben a választási lehetőségek és az erőszakos harcok egy új módot kínálnak a játékosoknak, hogy átéljék a túlélő horror élményét egy mély gyökerű virtuális valóság-játékélményben. Mássz meg épületeket, hogy fentről támadhass, fogd le egy walker felyét, hogy kitépj egy kést a koponyájából, vagy támadj messziről eldobható fegyverekkel, íjakkal, vagy nagy távolságra alkalmatos lőfegyverekkel. A játékosok egy fegyverarzenálból választhatnak, vagy a sajátjukat is létrehozhatják, hogy illeszkedjenek az ő játék-, és túlélőstílusukhoz. A fizikai alapú harc minden baltalendítést vagy késszúrást hatásosan érzékeltet.

A The Walking Dead: Saints & Sinnersben meghozott döntések nem csak a harc kimenetelét határozzák meg, hanem a város és a többi túlélő sorsát is. New Orleans háborúban áll, és az élők nem csak a halottakkal küzdenek, hanem egymás ellen is. Megkockáztatják a játékosok az életüket és végtagjaikat, hogy megvédjék azokat, akiknek erre van szükségük, vagy kiiktatnak mindenkit, aki az utukba kerül? Csatlakozni fognak-e az egyik háborúban álló frakcióhoz, vagy a saját hasznuk céljából egymás ellen ugrasztják őket?

Ahogy a játékosok egyre jobban elmerülnek ebben a meg nem bocsátó utazásban, felfedezik a rejtélyt, ami a konfliktust kirobbantotta (és ami a város széttépését eredményezheti). A játék tele lesz felfedezni való dolgokkal, így a játékosok előtt sok felfedezés, kraftolás, harc és rejtély áll, amikor megjelenik a játék a jövő év elején,” írja a Skybound sajtóközleménye.

A The Walking Dead: Saints & Sinners január 23-án fog megjelenni PC-n a VR platformokra, így az Oculus Rift vagy például a HTC Vive lesz az, hogy átélhetjük majd a kalandokat. (A Rift S-t biztosra vehetjük, ez még eléggé ködös.) A játéknak weboldala is van, mégpedig errefelé.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu