Norman Reedus vadul menekül a Death Stranding legújabb trailerében [VIDEO]

Sam (Norman Reedus) munkájára is fény derül végre a látványos traileren keresztül.

A Sony PlayStation 4-re megjelenő egyik utolsó exkluzív cím, a Death Stranding, amely Hideo Kojima legújabb játéka és egyben 2019 utolsó negyedévének egyik legjobban várt címe. A Norman Reedus főszereplésével készült akciójátékban hősünk legfőbb feladata a városok közötti kapcsolatteremtés lesz egy nyílt világú játékban. Ebben a trailerben viszont hősünk a kétségbeesetten menekülőre fogja, miközben hátrafelé tüzel a rátámadó katonákra, így tehát mégsem bizonyultak igaznak azok a félelmek, hogy kapunk egy szürreális sétaszimulátort, oszt’jónapot. Hozzá kell azért gyorsan tenni, hogy a moziszerű előzetes játékmenetet nem tartalmaz…

A Death Stranding már egy ideje aranylemezre került, tehát gőzerővel szállítják a boltokba és november 8-án jelenik meg PlayStation 4-re. Aki nagyon vágyik rá és még nincs PlayStation Pro konzolja, egy különleges PS4 Pro-csomag formájában is betárazhatja magának – nyilván nem lesz két fillér ez az exkluzív PS4 Pro.

Hideo Kojima korábban arról beszélt többször is, hogy egy igazi műfajteremtő játékot alkotott, amelyben játék univerzumán túl más játékosok interakcióin keresztül is egyesül majd a mi világunk (vagy legalábbis annak egy része). A főszereplő Sam Bridges (Norman Reedus), annyira nincs elragadtatva munkájától, sőt, dilemmái is vannak, különösen amiatt, mert ez az emberiséget egyesítő hálózat, akár egy az emberiségen élősködő, totalitárius állammá is válhat. Személyesen motivált azonban a feladatban, így mégis kénytelen benne részt venni.

A Tokyo Game Show-n bemutatott rengeteg játékmenetből azt sikerült leszűrni, hogy nagyon sok téren léphetünk interakcióba majd a Death Stranding-ben, illetve nem hiányoznak majd a Kojimára jellemző szürreális poénok sem a játékból. Valahol ilyen az a megoldás is, hogy a nála hordott, kulcsfontosságú kisbaba a kontrollerünkön keresztül is szólhat hozzánk.

Megjelenés tehát november 8-án, addig is nézzétek a trailert és számoljátok a napokat.

Forrás: 3Djuegos

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu