Eli: büntet a beteg kisfiú „különleges kezeléséről” szóló horrorfilm trailere! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Már csak pár hetet kell várni Ciarán Foy (Sinister 2.: Az átkozott ház) következő horrorfilmjére, az Eli című alkotásra!

Az Eli egy autoimmun betegségben szenvedő kisfiúról szól, akit szülei az orvosok tanácsára különleges kezelés alá vetnek, ám a terápiától szokatlan, egyáltalán nem pozitív dolgokat kezd tapasztalni. Félelmetes víziók kezdik gyötörni, többek között a trailer egy halott kislány hirtelen „életre kelését” is láthatjuk, miközben Eli egy élő, ám igencsak rejtélyes másik (?) kislánnyal is találkozgat.

Az Eli a trailer alapján részben egy pszichológiai horrornak, részben pedig egy klasszikus kísértetházas horrornak tűnik. Némileg hasonlít a The Haunting of House Hill-sorozatra, amelyet szintén Netflixen láthatunk.

És hogy mikor kerül fel az Eli a streaming csatornára? Már csak október 18-ig kell rá várnunk…

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu