Menu

Más lesz Batman hangja a következő játékban

Kevin Conroy megerősítette, hogy a Batmant a következő játékban (amit a Warner Bros. Montreal fejleszt) nem ő fogja megszólaltatni.

Több alkalommal is elhintette már a WB montreali stúdiója is, hogy valami Batmanes címen dolgozik a csapat, akiktől 2013-ban a Batman: Arkham Originst láthattuk (a sorozat többi részét pedig a Rocksteady fejlesztette, akik mostanában szintén csendben vannak). Legutóbb például olyan utalásokat tettek egy, a Batman 80. születésnapját ünneplő videóban, ami a Court of Owls történetszálra hivatkozott. (Erről is beszámoltunk.)

Conroy a JOE-nak annyit mondott, hogy ebben a játékban nem fog részt venni, és azt sem tudja, hogy miért áll fenn ez a helyzet. Lehet rá egy jó magyarázat: Roger Craig Smith veheti át a helyét. Őt 2013-ban pont a Batman: Arkham Originsben hallhattuk, így egyfajta folytatólagosságot szeretne talán ezzel a Warner montreali stúdiója követni. Ezt persze még nem erősítette meg senki sem, de Smith azért már csendben elkezdett erre is hivatkozni. Itt van például ez a tweet szeptember 21-éről, amiben egy kulcstartót fotózott le: „Boldog Batman-napot mindenkinek! 2013 óta megvan ez a kulcstartó, amikor is az élet igencsak szürreális lett. Megtiszteltnek érzem magam, hogy része lehettem ennek a karakternek a történetének, és hálás vagyok a hihetetlen rajongói táborért, akik a Sötét Lovagot továbbra is erősen tartják!”, írta Smith.

Persze konkrétan még semmit sem jelentett be a Warner, ami kezd már egyrészt idegesítő, másrészt fura lenni – a Batman: Arkham Knight óta már jópár év eltelt, és már egyfajta nyílt titokként lehet kezelni, hogy a kanadai csapat min dolgozik, de lehetséges, hogy most a next-genre várnak, mert ugye egy év múlva ilyenkor már nagyon közel leszünk a PlayStation 5 és az Xbox Project Scarlett megjelenésén. (Vagy már túl is esünk az egyik konzol boltokba kerülésén – még nem tudni pontosan, hogy a Sony és a Microsoft mikor indítja el a konzolokat.)

Forrás: DualShockers

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

theGeek.hu Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb theGeek hírekről és információkról, akkor itt iratkozhatsz fel.

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu