Íme a Star Wars Jedi: Fallen Order gyűjtői kiadása

Nincsen Star Wars Jedi: Fallen Order játék limitált és/vagy gyűjtői kiadás nélkül, a Respawn Entertainment játéka sem hagyja ki ezt a lehetőséget.

Az Eurogamer szerint az ebben a bekezdésben tárgyalt kiadás jelenleg csak az Egyesült Királyságnak van bejelentve, és ott is csak a GAME üzletlánc fogja értékesíteni a 100 fontba (38-39 ezer forintba) kerülő kiadást. A gyűjtői doboz világítással fog rendelkezni. A dobozban belül lesz egy ajándékdoboz, egy kitűzőszett a fő karakterekkel, továbbá metálozott arany fóliájú kinyomtatott művészeti kártyákra is lelhetünk. Valami hiányzik, ugye? Igen: maga a Star Wars Jedi: Fallen Order nem a készlet része! Azt tessék külön megvenni. Kicsit sem nevetséges, de mivel az Electronic Arts a kiadó, ezen nem tudunk meglepődni. Arrafelé lehetséges, hogy a Steelbookot szerezzük csak meg a játékhoz (az alapkiadás így 60, a Deluxe Edition pedig 70 font lenne, tehát kb. 24 és 28 ezer forint), és a Steelbook egészen tetszetősen néz ki. A képeket lent meg lehet tekinteni. (Sőt, a Collector’s Box tartalmaiból külön lehet a játékhoz venni dolgokat, de errefelé – ha egyáltalán kapható lesz a doboz – kizárt, hogy bekövetkezzen.)

Érdekes, hogy a Star Wars Jedi: Fallen Order az EA Play óta eléggé csendben volt, ugyanis sem a Respawn Entertainment, sem az Electronic Arts nem mutatott róla sokat (sőt, lényegében szóba sem került a játék, amit az EA Play során a Twitch chaten találóan gúnyosan LIDL Sekironak neveztek – ez megmaradt bennünk!). Ez talán valamelyest csalódásra adhat okot, de bízzunk benne, hogy a Respawn azóta hegesztett valamit a játékon, hogy felkeltse a játékosok figyelmét…

A Star Wars Jedi: Fallen Order, ami echte egyjátékos, multit és lootboxokat hanyagoló kaland lesz, november 15-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Egy héttel a Need For Speed: Heat után kiadni ezt a játékot fura időzítés az Electronic Artstól. (Anno a Titanfall 2 bukott a Battlefield 1 megjelenésének közelsége miatt.)

Forrás: Eurogamer

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu