Nem kamu a Fallout Legacy Collection!

Maga a Bethesda erősítette meg, hogy a Fallout Legacy Collection igenis létezik.

A német Amazonon bukkant fel a Fallout Legacy Collection. Hogy mit is tartalmaz a pakk, az ottani jellemzés magyarra fordítása elárulja: „A sorozat teljes, díjnyertes gyűjteménye! Térj vissza a Wastelandre a Fallout 4 Game of the Year Editionnel. Ebben az összes játékmenetbeli frissítés, grafikai javítás, az ingyenes modok letöltésének lehetősége PC-n és konzolokon, továbbá mind a hat hivatalos kiegészítő megtalálható. Üdvözlünk Új Vegasban! Az Ultimate Editionnel a Bethesda Softworks a teljes Fallout: New Vegas csomagot kínálja az alapjáték mellett, és a négy kiegészítővel (Dead Money, Honest Hearts, Old World Blues, Lonesome Road) még jobban elmerülhetsz a New Vegasban.” A probléma az, hogy ez a jellemzés sem teljesen igaz (vagy inkább azt mondanánk, hogy nem teljes).

Fallout, Fallout 2, Fallout Tactics, Fallout 3: Game of the Year Edition – ezek lemaradtak a jellemzésből, és ezek is ott vannak a Fallout Legacy Collectionben a Fallout: New Vegas Ultimate Edition és a Fallout 4: Game of the Year Edition mellett. Tehát hat játék egy lemezen PC-n. Csakhogy jön egy nagyon furcsa, sőt, számunkra úgy általában véve felfoghatatlan csavar a történetben.

„A Fallout Legacy [Collection] csak az Egyesült Királyságban és Németországban fog megjelenni,” írja a Bethesda Egyesült Királyság-beli Twitter fiókja. Tehát bár a Bethesda hivatalosan is megerősítette, hogy a 40 eurós (13 ezer forintos) pakk nem kitaláció, csak két országban fog megjelenni, talán amiatt, mert ebben a két régióban még látnak rációt a lemezes kiadásra. Esetleg. (Mi sem tudjuk.)

A Fallout Legacy Collection megjelenési dátummal is rendelkezik: október 25-én fog megjelenni PC-re. Egy napon a The Outer Worldsszel…? (A Fallout 76-ról meg inkább ne beszéljünk. A Brotherhood of Steel pedig nem nagyon vehető ide – az a játék csak PS2-re és Xboxra jött ki, és a Bethesda hivatalosan nem tekinti a játék eseményeit a sorozat részeként.)

Forrás: PCGamer

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu