Problémás a jövő évi Call of Duty fejlesztése? [VIDEO]

Korábban is hallottunk már egyet s mást a 2020-as Call of Duty fejlesztéséről, és úgy tűnik, hogy a szituáció rosszabb lett azóta.

Régebben arról írtunk, hogy a Modern Warfare után érkező felvonást nem a Sledgehammer fejleszti (ők 2014-ben az Advanced Warfare, 2017-ben pedig a WWII részeket fejlesztették a Call of Duty-ban), hanem a Treyarch, akik tavaly jelentkeztek a Black Ops IIII-gyel, mivel állítólag a Sledgehammer és a kisegítő Raven egymással nem tudott kijönni egymással. Ezt a gondolatmenetet alátámaszthatja TheGamingRevolution tweetje. Ő korábban a Call of Duty: Modern Warfare bejelentése előtt helyesen közölt adatokat a két hét múlva megjelenő felvonásról. „A [2020-as Call of Duty] jelenlegi állapota 3/10 [azaz 30%-ban kész – a szerk.] A neve még mindig váltakozik a Black Ops 5 („BO5”) és a Black Ops között, de egy esetleges Black Ops-témájú név is felmerülhet,” írja.

Úgyhogy ez azt jelenti, hogy a játék fejlesztése eléggé rögös úton halad, és mivel kb. egy év (talán egy kicsivel több, ha cross-gen címként a PlayStation 4 és az Xbox One mellett a talán PlayStation 5 és Xbox Project Scarlett névre hallgató konzolokra is készül) van csak a megjelenéséig, itt befigyelhet egy kis erőltetett menet, vagy akár egy, a franchise-hoz képest gyengébb minőségű felvonás. (Már maga a tény, hogy három év helyett kettő, vagy még annál is kevesebb jut a Treyarchnak, felveti ezt a gondolatot…) Úgyhogy érdemes lesz kicsit óvatosan kezelni a jövő évi Call of Duty-t, ha hihetünk a pletykának. (Mivel a forrás megbízható, érdemes is.)

De addig is tekintsünk a közeljövőbe – az idei Call of Duty, a Modern Warfare már most megkapta a launch trailert, holott a megjelenése még odébb van: október 25-én fog jönni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, és PC-n Battle.netre. Valószínűleg ez a játék fog a 2019-es év legkelendőbb címe lenni, ahogy erről korábban már volt előrejelzés.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu