Menu

Halasztásra került a DOOM Eternal!

Az id Software játékára ne számítsunk novemberben; annál egy kicsivel később fog csak megjelenni a DOOM Eternal

„A DOOM Eternal fejlesztése során a célunk az volt, hogy egy olyan játékot hozzunk el nektek, ami a legnagyobb elvárásaitokon is túlteljesít. Hogy biztosan elérhessük a legjobb élményt (hogy a DOOM Eternal a mi sebességgel és finomhangolással kapcsolatos szintünket elérhesse), úgy határoztunk, hogy eltoljuk a megjelenési dátumunkat néhány hónappal 2020. március 20-ára. Tudjuk, hogy sok rajongónak csalódást okozunk ezzel a halasztással, de biztosak vagyunk abban, hogy a DOOM Eternal egy olyan játékélményt valósít meg, amire érdemes lesz várni.

A játék megjelenési dátumának mozgatásán túl néhány további olyan változásról döntöttünk, amiről szeretnénk, ha tudnátok. Az Invasion mód, amiben lehetőséged lesz belépni egy másik játékos játékba, mint egy egy irányítható démon, röviden a megjelenés után fog érkezni ingyenes frissítés formájában. A DOOM Eternal a Nintendo Switchen a többi platform után fog megjelenni – ezt a dátumot később fogjuk közölni. A DOOM 64 játszható lesz a Nintendo Switchen túl a PlayStation 4-en, az Xbox One-on és a PC-n is. Hozzáadjuk ezt a játékot az előrendelői bónuszokhoz mindegyik platformon, szóval ingyen letöltheted és játszhatsz vele, ha előrendeled a DOOM Eternalt. A DOOM 64 2020. március 20-án fog mindegyik platformon megjelenni.

Hálásak vagyunk minden játék rajongóinak az elhivatottságukért és támogatásukért – alig várjuk, hogy veletek együtt téphessünk és szakítsunk [démonokat],” írja a Twitteren az id Software és a Bethesda közleménye.

Esélyes, hogy csak és kizárólag azért tolták ki 2020-ra a dátumot, hogy a Doom Eternallal duplán kasszírozzon a Bethesda, amikor 2020 végén kijön a már hivatalosan PlayStation 5-nek nevezett Sony konzol, illetve a még kódnevű Xbox Project Scarlett a Microsofttól megjelenik. A Doom 64 pedig (ami évtizedeken át Nintendo 64-exkluzív volt) multiplatform lesz… de az is csak március 20-án fog megjelenni.

Tehát DOOM Eternal 2020. március 20-án PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n, Switch-en pedig valamikor később…

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

theGeek.hu Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb theGeek hírekről és információkról, akkor itt iratkozhatsz fel.

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu