Nintendo Switchre készül a Metro: Redux?

A Metro 2033 Redux és a Metro: Last Light Redux lehetséges, hogy a Nintendo Switchen is fel fogja ütni a fejét.

2014 augusztusában jelent meg a két játék Redux kiadása PlayStation 4-en, Xbox Oneon és PC-n, így valahol tényleg csak idő kérdése volt, hogy a Nintendo Switchre mikor fog sor kerülni. Nos, valaki már tudhat valamit, ugyanis a portugál Gaming Replay értékesítő weboldalán látható volt egy listázás a Metro Redux esetében a Nintendo Switchre. Nem linkeljük, mert már levették a terméket, de felesleges, mert az internet ezúttal sem felejt, így itt a kép róla, aztán folytatjuk…

Ha hihetünk a listázásnak, akkor a Metro Redux bundle 45 eurós áron (kb. 15 ezer forintért) fog a Nintendo Switchen elérhetővé válni december elsején. Az a dátum nettó baromság, ugyanis vasárnapra esik, így azon a napon biztosan NEM fog a Metro Redux kijönni. Mivel a Nintendo szereti a pénteki napot használni megjelenésekre, mi inkább december hatodikára tippelnénk.

„2013-ban a világ egy apokaliptikus eseménytől szenvedett, amikor majdnem a teljes emberiség kihalt, és a Föld felülete egy mérgező területté vált. Néhány túlélő a moszkvai metróalagutakba menekült, és az emberi civilizáció egy új korba lépett. 2033 – egy teljes generáció megszületett és felnőtt a föld alatt, és a metróállomások városai a túlélésért küzdenek, és egymás ellen is harcolnak, miközben a mutáns rémek odakinn várnak rájuk.

Te vagy Artyom, aki a tűz előtti utolsó napokban született, de a föld alatt került felnevelésre. Sosem voltál a város határain kívül, de egy esemény révén egy kétségbe esett küldetés során a metrórendszer szívébe kell menned, hogy az emberiség maradékát figyelmeztesd egy rémes, fennálló veszélyre… de hallgatni fognak-e rád? Ahelyett, hogy együtt állnának, a metró frakciói a teljes hatalomért, a D6-os katonai széf ítéletnapi fegyveréért küzdenek.

A Metro Redux, ami a Metro 2033 és a Metro: Last Light epikus egyjátékos kampányát egyaránt tartalmazza, egy olyan útra visz el a metró alatti elfeledett katakombáktól az elhagyatott felszínig, ahol a cselekedeteid meghatározzák az emberiség sorsát,” mondja a jellemzés.

Bejelentés még nincs róla, de nem lenne meglepő.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu