Befutott a Star Wars Jedi: Fallen Order végleges PC-s rendszerigénye

Eleinte nagy felhördülést keltett a Respawn Entertainment következő játékának ajánlott gépigénye. Aztán azóta lecsendesedtek a kedélyek a Star Wars Jedi: Fallen Order körül.

Először nézzük magát a gépigényeket:

 

Minimum rendszerigény:

Operációs rendszer: 64 bites Windows 7, 8.1 vagy 10

Processzor: Intel i3-3220, AMD FX-6100, vagy ezzel egyenértékű

Memória: 8 GB

Videókártya: Nvidia GeForce GTX 650, AMD Radeon HD 7750, vagy ezzel egyenértékű

DirectX: DX11 vagy újabb

Szabad tárhely: 55 GB

 

Ajánlott rendszerigény:

Operációs rendszer: 64 bites Windows 7, 8.1 vagy 10

Processzor: Intel i7-6700K, AMD Ryzen 7 1700, vagy ezzel egyenértékű

Memória: 16 GB

Videókártya: Nvidia GeForce GTX 1070, AMD RX Vega 56, vagy ezzel egyenértékű

DirectX: DX11 vagy újabb

Szabad tárhely: 55 GB

Ezeket amúgy az Origin weboldaláról nyúltuk. Hozzátennénk, hogy nem írnak internetkapcsolatot, de biztosra mehetünk, hogy az is kell, mert az Electronic Arts, a kiadó tuti bele fogja gyömöszkölni a Denuvót a PC-s kiadásba, és annak kell a „hazatelefonálás” ugye…

Na, az ajánlott gépigénnyel kapcsolatban volt egy kis felhördülés. Eredetileg ugyanis azt írta az Origin, hogy 32 GB memória kell, ami azért nem mindenkinek van mostanában. Ezek után pedig nem csoda, hogy Ben Walke azt írta a Twitteren, hogy „Frissítettük a Star Wars Jedi: Fallen Order ajánlott rendszerigényét, így 16 GB RAM kell ahhoz, nem pedig az eredetileg feltüntetett 32 GB!”

Walke az Electronic Arts egyik ékkövénél, a DICE-nál dolgozik, így van bejárása a Respawnhoz – azóta amúgy az Origin is frissítette a gépigényt, szóval meg lehet nyugodni, elég lesz 16 GB RAM az Unreal Engine 4-et alkalmazó játékhoz, amit csak azért is úgy nevezünk, hogy LIDL Sekiro, mert szinte senki más nem nevezi így.

A Star Wars Jedi: Fallen Order, aminek az Electronic Artshoz méltó gyűjtői kiadása is lesz (erről pár napja körmöltünk egy keveset), november 15-én fog megjelenni PlayStation 4-en, Xbox Oneon, és PC-n az Originen.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu