Menu

Winter Ember: lopakodás egy Viktória-kori stílusú világban [VIDEO]

A Blowfish Studios (kiadó) és a Sky Machine Studios (fejlesztő) egy érdekes ötlettel állt elő a Winter Ember című játékkal.

„A Sky Machine egy olyan immerzív lopakodós játékot alkotott, ami gyönyörűen kihasználja a megvilágítást, a vertikalitást (több szintből álló pályák), és egy olyan mély eszközkészlettel rendelkezik, ami lehetővé teszi a játékosoknak, hogy úgy lopakodjanak, ahogy ezt ők megfelelőnek tartják. Alig várjuk, hogy többet is megmutathassunk hamarosan a Winter Emberből,” mondja Ben Lee, a Blowfish Studios társalapítója egy sajtóközleményben. Ez már egészen korrektül hangzik, de nézzük, mit írtak még…

„A Winter Ember, ami egy Viktória-kori stílusú világban játszódik, Arthur Artorias, egy arctalan ember történetét követi. Ő válaszokat és bosszút szeretne. Miután közel egy évtizedig Anargal városába száműzték őt (ahol megfosztották a családjától, vagyonától és múltjától), Artorias megküzd a Greater Heavennel (Nagy Mennyországgal), egy zsarnok vallásos katonai frakcióval, ami átvette a város felett a hatalmat az ő távolléte során. Hogy túlélhesse a hazatérését, Artoriasnak az ügyességére kell hagyatkoznia, és a sötétséget kell az előnyére fordítania.

Juss be és fedezz fel hatalmas gótikus sandbox területeket, amik tele vannak kincsekkel és rejtélyekkel. Mozogj gyorsan és csendesen az árnyékokban, miközben megfigyeled a környezetet. Less be a sarkokra és nézz át a kulcslyukakon, hogy megtaláld a rejtőzködő ellenfeleket és a titkos útvonalakat. A Winter Emberben több út és megoldás van minden problémára. A lesvadászok jutalmakat kapnak a környezetük tanulmányozásáért és azért is, ha azonosítanak nem épp egyértelmű be-, és kutakat.

Még akkor is, ha sarokba szorítanak, és úgy tűnne, hogy egy fegyvert kell használnia, Artorias elkerülheti a harcokat úgy, hogy a több mint harminc különleges nyíl közül egyet kraftol a szituációból való elmenekülés céljából. Például a vízrakéták elolthatják a tüzeket és új, sötét rejtekhelyeket hozhatnak létre, amiben el lehet rejtőzködni,” írja még a közlemény.

Egészen jó animációkkal rendelkezik az izometrikus nézetet alkalmazó Winter Ember, aminek viszont nincs pontos megjelenési időszaka (2020) és célplatformja(i) – lehet, hogy ez egy next-gen játék lesz?

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

MasterZolo Gaming

LESSÜNK BELE! #78 | The Sims 4

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu