Menu

Mi inspirálta a Bloodborne-t? Az alkotó elárulta!

Hidetaka Miyazaki – aki mostanában a George R. R. Martin által írt háttérsztorival rendelkező Elden Ringen dolgozik – elárulta azt is, hogy melyik bossfight a kedvence a játékaiból.

„Ez egy eléggé nehéz kérdés, és összehasonlításként ez olyan mintha megkérdeznék tőled (ha lenne három vagy négy gyereked), hogy melyik a legszebb közülük. Azt válaszolnám arra, hogy mindegyik. De ha meg kellene mondanom, hogy melyik maradt meg a szívmeben, a Bloodborne lenne a válasz. Ez az, ami leginkább megragadt bennem. Úgy hiszem, hogy a saját utamat jártam vele, és úgy csináltam meg, ahogy azt akartam. […] Fejlesztettem volna a Chalice Dungeonöket, továbbá a Blood Gemeket – ezeket szerettem volna részletezni, és többet dolgozni rajtuk. Látom a lehetőségét annak, hogy több dolgot adjak hozzá. H. P. Lovecraft műve, a The Call of Cthulhu inspirált engem. Talán azok, akik játszottak a Bloodborne-nal, tudják, hogy igazán inspirált engem Lovecraft és az ő munkássága. Más dolgok, amik igazán inspiráltak engem, az a logikai horror [műfaja], továbbá a Brotherhood of the Wolf című film [magyarul a cím Farkasok szövetsége – a szerk.] lennének,” mondta Hidetaka Miyazaki a brazil GameSpotnak a BGS 2019-es rendezvényen.

Itt elárulta, hogy melyik bossfight lett a kedvence: „Talán az Old Monk lenne a Demon’s Soulsból. Ennek a bossnak egy eltérő rendszere van, ahol a játékosnak más játékosok ellen kell megküzdenie. És ez akkortájt [PlayStation 3-as játék 2009 környékéről – a szerk.] nem volt gyakori rendszer, így emiatt kritikát és figyelmeztetést is kaptam akkor. Végül a felhasználók igazán szerették ezt, mert valami igazán eltérő volt. Szóval legbelül ez volt az, ami megmaradt bennem,” tette hozzá Miyazaki.

És ki tudja, talán pont a Demon’s Souls az, amin a Bluepoint Games, a remasterek királya dolgozhat a PlayStation 5-re. (Elvégre Miyazaki azt mondta, hogy a megfelelő kezekben szívesen látna belőle egy új verziót.)

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

NAPI COSPLAY BABE: Elf lány (Warcraft)

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu