Call of Duty: Modern Warfare: elzárkózik az Infinity Ward a lootboxoktól

Az idei Call of Duty fejlesztőcsapata jelenleg nem dolgozik bármilyen lootbox-rendszeren, vagy a supply dropokon, ami például a Black Ops IIII-ben is ott volt.

Korábban volt pletyka arról, hogy a Call of Duty: Modern Warfare-ben erős monetizáció lesz (és joggal hihetjük ezt, mert az Activision Blizzard igazán szeret mikrotranzakcióktól mentesen kiadni játékokat, hogy később beletegyek azokat, lásd Call of Duty: Black Ops IIII, Crash Team Racing: Nitro-Fueled), és a fejlesztők kb. eddig tolerálták a pletykákat, úgyhogy billentyűzetet ragadtak, majd ezt posztolták a Redditen, amit magyar nyelvre lefordítunk: „*sóhajt* Továbbra is félretájékoztató és helytelen információ kering a Call of Duty: Modern Warfare körül. Annyit már most elmondhatok, hogy határozottan NEM dolgozunk semmilyen supply dropos vagy lootboxos rendszeren, továbbá a funkcionális [itt arra gondolt, hogy nem kozmetikai… – a szerk.] dolgok JÁTÉKMENET révén nyithatóak meg. Maradjatok velünk – a héten tervezünk további információkat közölni.”

A pletyka alatt TheGamingRevolution, egy, megbízható információkkal rendelkező tweetjeire gondolt: „Na, ki akar több mint 300 emote-ot a supply dropokban [ezek lényegében lootboxok – a szerk.]? Ki akar több mint 500 címet, ki akar több mint 200 spray-t a supply dropokban? HAHAHAHAHAHAHA! A fegyverek is jönni fognak – el lehet felejteni ezt a kizárólag kozmetikus dumát! Szó szerint olyan sok mindent változtatnak. FAIR RENDSZERÜK VOLT A SALVAGE-DZSEL, aztán fogják, és kiveszik azt. Remélem, hogy valami meg fog változni a játék megjelenéséig…”

Úgyhogy az Infinity Ward most ezzel próbálja lenyugtatni a kedélyeket, de ne feledjük, hogy UTÓLAG még bekerülhet a játékba a monetizáció, hogy még véletlenül se legyen tökéletes minden. Majd meglátjuk, hogy tényleg betartják-e a szavukat. A Black Ops IIII-gyel is ez volt anno, így kétkedni igencsak szabad ebben.

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én jön ki PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re (ezen belül is Battle.net-exkluzívként).

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu