Nem VR játéknak indult a Medal of Honor: Above and Beyond

A Respawn Entertainmentnek voltak már tervei az Oculus felbukkanása előtt is.

„A Medal of Honor feltámasztása az egyik olyan dolog volt, amiről azt gondoltuk, hogy istenem, nem lenne-e menő, ha bekövetkezne? Vegyünk mindent, amit az utóbbi két évtized során megtanultunk, aztán a modern eszközöket, és azokkal csináljunk egy új Medal of Honor játékot. Már terveztük a narratívát, a felépítést, ilyesmit, amikor is a Facebook (az Oculus tulajdonosa) felkereste Vince Zampellát, a Respawn vezetőjét (akit már régóta próbáltak elérni), hogy csináljunk az Oculusra egy játékot. A terveket ott, a teremben megvásárolták. Azt mondták, hogy igen, épp azt magyaráztátok el, amit mi szeretnénk csinálni, amire kb. úgy reagáltunk, hogy istenem, ez fantasztikus,” mondta a LadBiblenek Peter Hirschmann, a Medal of Honor: Above and Beyond rendezője. Tehát először hagyományos shooternek tervezték a játékot, de az Oculus közbelépése változtatott a terveken.

„A Medal of Honor: Above and Beyond egy akcióval teli, igazán immerzív virtuális valóság-élmény, ami a második világháborúban játszódik. Egy, az Office of Strategic Services [Stratégiai szolgáltatások irodája – a második világháborúban egy hírszerző ügynökség volt az Egyesült Államokban – a szerk.] ügynököt irányítasz benne a háború által feldúlt Európában. Egy mély, egyjátékos kampány átvisz téged a földön, levegőben és tengeren játszódó történelmi eseményeken. Náci bázisokat szabotálhatsz, megakadályozhatod az ellenség terveit, segítheted a francia ellenállást, és még többet is tehetsz. Az Oculus Rifttel teljesen új irányba visszük el a játékosokat a Medal of Honor-sorozatban egy olyan élménnyel, ami visszavisz téged az 1940-es évek Európájába. Ez a lehető legközelebb áll egy időgéphez, amit valaha látni fogsz.

A Medal of Honor mindig is arról szólt, hogy mindennapi embereket ünnepelt, akik elképesztő dolgokat végeztek el a hatalmas egyenlőtlenségek ellenére, és a Medal of Honor: Above and Beyond folytatn ifogja ezt a tradíciót, de új, és egyedi módon. Az interjúkat és a 360 fokos felvételeket használva kiváltságosak voltunk, hogy erőteljes történeteket hallhassunk a háborús veteránoktól. Modern technológiát alkalmaztunk, hogy a jövő generációinak megőrizzük az ő történeteiket. Lenyűgöző érzés, hogy ismét ezzel a sorozattal foglalkozhassunk, és előadjunk felejthetetlen történeteket azon férfiaktól és nőktől, akik kiálltak magukért és megküzdöttek a gonosz ellen,” mondta még a szeptemberi bejelentéskor Hirschmann.

A Medal of Honor: Above and Beyond jövőre jön ki Oculus Riftre. Kíváncsiak leszünk arra, hogyan oldják meg a multiplayert.

Forrás: DualShockers

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu