Fél a Blizzard: egy rendezvényt le is mondott!

A Nintendonak pedig emiatt hivatalosan bocsánatot kellett kérnie az érintettektől…

Szóval eddig az volt a terv, hogy a Blizzard október 16-án megtart egy launch partit az Overwatchnak New Yorkban az Egyesült Államokban, ugyanis a csapatos FPS a Nintendo Switchen is meg fog jelenni. (Érdekesség: ugyanaz az Iron Galaxy áll amögött, akiktől tavaly a felejtős Extinctiont láttuk, és portolásban is voltak problémás alkotásaik: Borderlands 2 (2014, PlayStation Vita), Batman: Arkham Knight (2015, PC).) Emögül kihátrált a Blizzard, akiknek mostanában eléggé forró a talaj, mivel a Hong Kongban zajló tüntetések mellett nyíltan kiálló Hearthstone-játékos Blitzchungot először tizenkettő, majd inkább csak hat hónapra tiltották el, illetve a pénzdíját utólag kapja csak meg (eredetileg ezt sem kapta volna kézhez).

„Hozd össze a csapatod, és irány a Nintendo new york-i boltja, ahol október 16-án [ottani idő szerint – a szerk.] délután fél öt és fél hat között előregisztráció nélkül, majd fél hat és este hét között regisztrációval részt vehetsz a Blizzard nyitóbuliján, amit az Overwatch: Legendary Edition Nintendo Switch portjának tart,” írta még egy hete a Nintendo a Twitteren. Nos, ezt lehet elfelejteni: magyar idő szerint ma hajnalban ezt írták: „Kérjük legyen tudomásotok arról, hogy a korábban bejelentett Overwatch nyitóbuli, ami október 16-án, szerdán lett volna megrendezve a NintendoNYC-ben, törlésre került a Blizzard kérésére. Elnézést kérünk az emiatt felmerülő kényelmetlenségekért.” (És van is reakció rá bőven: az első tweetre még 70 válasz volt, erre pedig jelenleg 842. Talán nem is kell idézni belőlük… lényegében mindenki arra utal, hogy a Blizzard fél.)

Nos, de november elején jön a BlizzCon. Attól pedig nem lehet elmenekülnie a Blizzardnak, akiknek fel kell készülniük a legrosszabbra, mert ha a new york-i tüntetést így el is kerülték, a BlizzConon biztos lesz ebből még problémájuk. (És innen finoman fogalmazva is nehéz lesz felállnia a cégnek…)

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu