Nagyon sokáig kitilthatja a kilépő játékosokat a Gears 5!

A The Coalition új játéka, a Gears 5 nem csak napokig, vagy esetleg hetekig csap le a multis meccsek vége előtt kilépő játékosokra. Jóval tovább.

A Redditen írta valaki, hogy „Figyelmeztetés nélkül. Szép munka, s_ggfejek. Nem tudtok rendesen kilépési büntetéseket alkalmazni anélkül, hogy elb_sznátok.” – a topic címe pedig: „640 NAPIG felfüggesztve a kilépés után”. Az úgy 21 hónap. Ezt persze a Microsoft és a The Coalition nem hagyta szó nélkül; Dana Sissons, az előbbi cég kommunikációs rendezője azt írta, hogy „Megnéztük az illető fiókját, és csak a tegnapi napon 21 Escalation meccset játszott, amiből 18-ban idő előtt kilépett.” (Talán nem kellene akkor mindig kilépni.)

A The Coalition is a Twitterre ment, akik röviden összefoglalták, hogy mi a helyzet, és hogy mire számíthatnak a ragequittelő (dühükben idő előtt távozó – kb. így lehetne magyarul fordítani, nincs rá rövidebb kifejezés…) játékosok: „A kilépők 1 és 12 hónap közötti felfüggesztéseket kaptak a korábbi viselkedésük miatt. Ez az az időtartam, amennyire felfüggeszthetünk, ha állandóan kilépsz. Óvakodj ettől! A következő néhány óra során az érintett felhasználók felfüggesztését feloldjuk, de csak egy kilépésre vannak az ismételt kitiltástól. Figyelmeztettünk!”

Jött egy jó reakció Sissons gondolatára Twitteren: „Csináljatok többet, mint csak időzített kitiltásokat. Jutalmazzátok meg az embereket, akik nem lépnek ki. Tegyétek egymás ellen a kilépőket. Kapcsoljátok ki annak lehetőségét, hogy karakter-, vagy fegyverskineket válthassanak. Kérlek, nézd meg a fórumot, ezek az ötletek onnan származnak.” Erre Sissons röviden válaszolt: „A büntetések csak az első lépés – maradj figyelemmel a további részletekért.”

Kérdéses, hogy milyen módon fogják megbélyegezni a vereségeket elviselni nem képes játékosokat – talán a lehető legtisztábban ki fogja a Gears 5 nekünk jelezni, hogy bizony egy menekülő játékossal van dolgunk, akinek távozása erősen a másik csapat térfelére billenti a mérleget, és mivel a csapatmunka kulcsfontosságú, miatta bukhat a mi csapatunk.

Forrás: VG247

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu