Senki sem vállalkozott a The Witcher 3: Wild Hunt szexjeleneteire

Valamelyest kényelmetlen feladatnak bizonyult a CD Projekt RED-nek Geralt felnőtt időtöltése.

Jakub Szamalek a CD Projekt RED-nél vezető íróként dolgozik, és az Eurogamernek a Celsius232-n, egy spanyol sci-fi fesztiválon beszélt több dologról is, ami közül Ríviai Geralt nőcsábász témájára koncentrálunk. „Egyszer egy producer bejött az írószobába, és azt mondta, hogy tizenkét jelenetre van szükségünk szexszel – ki akarja megírni? Senki sem akarta elvállalni. Ha jól emlékszem, én írtam meg mindegyiket. Eléggé kínos volt mindenkinek, aki ebben érintett volt. Először a forgatókönyvvel kellett előállnom, majd jellemeznem kellett azt. Az, hogy le kellett írnom más embereknek is, hogy ők kommentálják, szintén kínos volt… utána az animációs csapatnak ki kellett találnia, hogy miként mutassák a jelenetet, majd rendezniük kellett a motion capture színészeket (akik mozgását digitalizálták), ami megint kínos volt. Majd a színészeknek elő kellett adniuk az aktust, és a szövegeiket elő kellett adniuk, és persze ez is kínos volt… de a szex amúgy is esetlen, szóval végül minden működött.

Számunkra az a lényeg, hogy egy szexjelenet ne csak néhány test mutatásáról szóljon. Az emberek nem azért játszanak játékokkal, hogy szexjeleneteket lássanak – vannak erre jóval hatékonyabb megoldások is, szóval mindig további okokat adunk a jelenetekhez. Például humort, vagy többet meg lehet tudni a karakterekről,” mondta Szamalek.

Valószínű, hogy a Cyberpunk 2077 esetében is hasonlóan kínos körülmények lehettek a CD Projekt RED-en belül, amikor is erre került a sor – bár lehet, hogy azóta a lengyel csapat belejött a dologba, és mivel van már egy kis tapasztalatuk is, nem olyan biztos, hogy ezúttal Szamalekre maradt a teljes írási munkálat. Persze ezt még nem tudjuk.

A Cyberpunk 2077 április 16-án jelenik amúgy meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, de a Google Stadián is (ez pedig a nyugati országok közül párban november 19-én indul el…) fel fog tűnni valamikor 2020 folyamán.

Forrás: Eurogamer

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu