Halasztásra került a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2!

Nem fog a jövő év elején megjelenni a játék, amire már jó másfél évtizede várunk.

„A Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 összes rajongójának:

Az utóbbi három és fél év során keményen dolgoztunk, hogy az első Bloodlines-hoz méltó folytatást hozhassunk el. Számunkra ez nem csak azt jelentette, hogy ennek a kiváló játéknak céljait elérhessük, hanem kötelességünk az is még, hogy biztosan ne ismételjük meg az első rész hibáit. Ma el kell mondanunk nektek, hogy egy kicsivel több időre van szükségünk, hogy azt a játékot adjuk át, amire vártok. Bár a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 továbbra is 2020-ban fog megjelenni, úgy döntöttünk, hogy inkább a minőséget preferáljuk ahelyett, hogy az év első negyedévében adjuk ki.

Van pár dolog, amit minden körülmény között el akartunk érni, amikor is a[z első] Bloodlines útját jártuk: egy mély, elágzó történet; lenyűgöző és kiválóan alakított karakterek; a Sötétség Világának gazdag univerzuma. Erősen hiszünk abban, hogy jó úton járunk, hogy ezt mind elérhessük nektek. Ezzel szemben felelősségünk, hogy az első, híresen túl korán megjelent játék hibáit kikerüljük. Az utóbbi néhány hónap során tiszta lett, hogy ha az eredeti dátumhoz ragaszkodunk, megkockáztatnánk, hogy ugyanezt a hibát elkövessük. Ezt nem fogjuk megtenni. Végül is mindenki, aki a játékon dolgozik, azt akarja, hogy az általunk lehetséges legjobb Bloodlines 2-t kínálhassa nektek.

Ez nem volt egy könnyű döntés (és nem is az első volt). 2019 folyamán a folyamatainkat javítottuk, és a csapatainkat bővítettük, de rövid időn belül világos lett, hogy ezek ellenére sem leszünk képesek azt a minőséget elérni abban az időpontban, amit megígértünk. A ti véleményetek leírhatatlanul értékes volt ebben. Segített számunkra megfelelő súllyal látni azt, ami szükséges volt. Meg szeretnénk ezt köszönni, és reméljük, hogy támogatni fogtok bennünket az ebből adódó döntésben is.

A Hardsuit Labsból sokan ott leszünk a berlini PDXCON-on. Azoknak, akik ott lesznek, alig várjuk, hogy találkozhassunk veletek! A Bloodlines 2-höz köthető céljaink eléréséhez szükséges fejlesztéssel kapcsolatos kulisszatitkokat, továbbá a fejlesztői csapatunk erősítéséhez szükséges lépéseket megosztjuk veletek ott. Akik pedig nem lesznek ott: többet elárulunk szombaton (október 21-én) a PDXCON-os stream során. Egy Reddit-topicot is megnyitunk egy nappal utána, hogy megválaszolhassuk a kérdéseiteket.

A Hardsuit Labs csapatának nevében köszöni Andy Kipling és Brian Mitsoda,” írja a teljes bejelentés magyar nyelvre fordítva.

Jogos: a játék nem tűnt még valami kidolgozottnak a nyáron, és szerintünk az is közrejátszik a halasztásban, hogy végül a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 is cross-gen legyen, igaz, jelenleg csak annyi a hivatalos, hogy jövőre jön ki PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. (Mi nem zárjuk ki a PlayStation 5 és az Xbox Project Scarlett portot…)

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu