Íme működésben a Warcraft III: Reforged! [VIDEO]

Három játékmenetes videó is felbukkant – összesen több mint egy órán keresztül lehet sasolni, hogy milyen felújítást is kapott a Warcraft III, ami nemsokára magában is nagykorú lesz…

A Book of Flames YouTube csatorna által feltöltött videók elvileg a Warcraft III: Reforged béta kiadásából kerültek rögzítésre (az elsőben az emberek az orkokkal csatáznak, a másodikban a pandákkal felszerelt ember két AI játékos ellen küzd, a harmadik pedig megcsavarja az első felállását, és az orkok harcolnak az emberek ellen), és mind a három egészen korrekt minőségben, 1080p felbontásban, másodpercenként 60 képkockával lettek felvéve. Szó sincs itt kamerás videóról (na az lett volna még finoman szólva is érdekes…), sem valami hoaxról – igencsak valódinak tűnik az, amit az illető a Blizzard következő nagy dobásáról felvett. (Itt most nem az újabb tiltásairól beszélünk – az még külön misét kap ma…)

„Orgrimmar megalapítása. Lordaeron összeomlása. A Lángoló Légió uralma. A Lich Király felemelkedése. A veteránok és az újoncok ezeket a fontos eseményeket fogják átélni Azeroth történetében úgy, ahogy eddig még sosem a Warcraft III: Reforgedban, mégpedig négy eltérő frakció szemszögéből: a tekintélyes Orkok, a nemes emberek, az ősi Éjelfek, és az alattomos Élőhalott Ostor szempontjából.

A Warcraft III: Reforgedban minden karakter, struktúra és környezet újra lett alkotva, hogy kihangsúlyozzák a világ mélységét, dimenzióit és személyisségét. A Warcraft III története, ami több mint hatvan kampánybeli küldetésen át tart, egy epikus újramesélésben kerül elő a Reforged kiadásban több mint négy órányi játékbeli jelenettel, illetve újrarögzített szinkronnal, amik új életet lehelnek a kulcsfontosságú karakterek legkorábbi ábrázolásába (pl. Sylvanas Windrunner, Arthas Menethil),” írta közel egy éve a Blizzard.

A Warcraft III: Reforgednak elvileg idén kellene megjelennie PC-n, és… nos, nem tűnik félkésznek a felújítás a három videó alapján. A Battle.netre sokan rácuppannának, ha a cég kigurítaná a nép elé. Talán a BlizzConon megmondják, mikor kerül erre sor. (És azt csak nem fogja a Blizzard lemondani…)

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu