The Initiative: már teszteli az új játékát az „elit”, új Xbox stúdió

A The Initiative valamin dolgozik, és mivel ütős nevek állnak a csapatban, esélyes, hogy az alkotásuk is kellően jó lehet majd.

Christian Cantamessa (a Red Dead Redemption írója és tervezője), Brian Westergaard (a God of War producere), Drew Murray (Sunset Overdrive, Resistance 3, most pedig a The Initiative dizájnrendezője) továbbá több veterán illető, akik korábban például a Respawnnál, a BioWare-nél, vagy a Naughty Dognál dolgoztak. Ez nem hangzik rosszul, és a stúdió vezetője Darrell Gallagher, aki korábban a Square Enixnél és az Activisionnél is vezetői tisztséget töltött be.

Murray a Twitteren leplezte le, hogy a csapat nem tétlenkedik: valamin már dolgoznak, ami ráadásul már talán játszható állapotban is van: „A játéktesztelés informatív, alapvető, és ha bármennyi egód is van, akkor is lehangol téged. Szerencsénkre az Xbox és a The Initiative tervezői csapata teflonnal bevédett lelkű, úgyhogy csak csilli-vili koktélokat fogyasztunk, és arról beszélünk, hogy mit tanultunk, és hogy mit is kell legközelebb kijavítanunk. Számomra a játéktesztelői fázis attól kezdődik, amikor még semmi sem működik a képernyőn, és akkor ér véget, amikor a játék a boltokba kerül. Ne olvass túl sokat a sorok között. A folyamatos, „lehajtott fejű” munka túlértékelt. Ha nincs levegőd gondolkodni, akkor csak időt pazarolsz azzal, hogy rossz döntéseket hozol meg. Ha nem tudsz kenyeret törni a csapatod felett, hogy bizalmat és közösséget építsz, később megöli a játékodat… továbbá nehéz számomra stúdión belül képeket készíteni!”

A The Initiative, ami bevallottan „kicsi” akar maradni, jelenleg is tizennyolc álláshirdetéssel rendelkezik a weboldalán, úgy tűnik, hogy a szokásosokat a kukába szeretné hajítani, ami nem is hülyeség. A kreatív munkálatok esetében ugyanis néha egyszerűen nem megy a napi szintű dolgozás, ami révén a végeredmény is olyan lesz. Ahogy Murray is mondja, kell a hely gondolkodni, mert bár kívülről úgy tűnhet, hogy visszafogott, lazsáló a személy, lehet, hogy pillanatok alatt elvégzi, amit kell, ha megfelelő környezet (és fizetés) van számára biztosítva, és kötetlenül tevékenykedhet. Ebből lenne sokaknak mit tanulnia. (Például a kemény túlórát [crunch] alkalmazóknak.)

Forrás: GameSpot

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu