Már a következő játékon dolgozik a Days Gone fejlesztőcsapata

A Sony Interactive Entertainment Bend Studio is a következő konzolgenerációra koncentrál már.

Bubsy 3D, Syphon Filter, Syphon Filter 2, Syphon Filter 3, Syphon Filter: The Omega Strain, Syphon Filter: Dark Mirror, Syphon Filter: Logan’s Shadow, Resistance: Retribution, Uncharted: Golden Abyss, Uncharted: Fight for Fortune, Days Gone – ezeken a játékokon dolgozott idáig a stúdió, akik korábban Eidetic néven hozták még össze a Bubsy 3D-t, ami talán az egyik legrosszabb játék az ötödik konzolgenerációból. De szerencsére a csapat maga mögött hagyta a kaotikus múltat (már a Syphon Filter is kiemelkedő volt – rövid úton a PlayStation egyik fontos exkluzív IP-je lett), de azóta eltelt egy kis idő, és hiába az utalások arra, hogy a Days Gone, az idén tavasszal megjelent PlayStation 4-exkluzív elvileg ugyanabban az univerzumban játszódik, mint a Syphon Filter-sorozat, nem tűnik reálisnak, hogy Logan visszatérjen.

Vagy mégis? Jeremy Vickery neve nem mondhat sokat, pedig ő a Days Gone megvilágításáért felelős csapatának vezetője volt, és a LinkedIn profilján azt írja, hogy „jelenleg a gyártást, fejlesztést megelőző folyamatokban vesz részt a [stúdió] következő játékával kapcsolatban.” Tehát nem nagyon pihent a babérjain a Sony Interactive Entertainment Bend Studio, ha már most a pre-produkciós folyamatokon tevékenykedik. Az persze még hatalmas kérdőjel, hogy mi készülhet náluk – három lehetséges válasz áll fenn: vagy a Days Gone-nak készítenek folytatást (ez nem tűnik annyira valószínűnek…), vagy a Syphon Filterhez térnek vissza (ez még érthető is lenne, ha a PlayStation 5 tényleg az előző négy generáció játékait is támogatni fogja), esetleg egy teljesen új IP-nek ülnek neki, ami igencsak bátor volna, lévén a Days Gone maga is annak volt tekinthető.

Mivel a Sony szeret jó egy, másfél, vagy akár két évvel a megjelenések előtt bejelenteni játékokat, nem lenne meglepő, ha – esetleg kinn lesznek a jövő évi E3-on – a nyáron már hallani fogunk arról, hogy mit is készíthet a csapat.

Forrás: DualShockers

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu