Werewolf: The Apocalypse – Earthblood: itt az első trailer [VIDEO]

A valamelyest hányattatott sorsú vérfarkas, a Werewolf: The Apocalypse – Earthblood megkapta az első videóját. Talán már ideje is volt.

Nos akkor egy rövid összefoglaló. A játékot először úgy jelentették be, hogy Werewolf: The Apocalypse még 2017 januárjában. (Be is számoltunk róla.) Akkor még a tervek szerint a Cyanide (Call of Cthulhu, Styx: Shards of Darkness, Styx: Master of Shadows, Blood Bowl II, stb…) játékát a Focus Home Interactive adta volna ki. Aztán jött majdnem két teljes évnyi (!?) csend, majd tavaly november végén (ekkor is beszámoltunk az ügyről) jött a hír, hogy a Bigben Interactive átvette a kiadói jogokat az ekkor már Werewolf: The Apocalypse – Earthblood néven futó játék felett (holott magát a stúdiót már májusban felvásárolták).

Ezzel eljutottunk az idei PDXCON-hoz, ugyanis a játék a Paradox Interactive World of Darkness (Sötétség világa) univerzumában játszódik, ahogy a nemrég elhalasztott Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 is. (Erről is körmöltünk!) Most már egy trailert is kaptunk, aminek a jellemzése magyarul valahogy így hangzik: „Mivel az előző falkája veszélybe került, Cahal visszatér, hogy megtalálja Endront, a Pentex energiakarját. Létrehoz egy kimenekítési területet, majd elpusztítja a Caernje körüli erdőt.” A többiért érdemes a videót meglesni.

Egy akció-RPG feldolgozás lesz ez, amiben Cahal, a főhősünk (aki természetesen dühhel teli, mert mi másért lenne vérfarkas?) mindenkit kettétép, aki Gaiát, vagy mondhatni Föld anyát igyekszik megfertőzni. (Aki pedig a Bolygó kapitánya rajzfilmre gondolt, annak egyes, leülhet!) A Pentex egy nagy hatalommal rendelkező cég, ami a természet egyensúlyát igyekszik felborítani.

A tervek szerint a Werewolf: The Apocalypse – Earthbloodot a Bigben Interactive 2020-ban szeretné valamikor kiadni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, de szerintük ez a hatalmas titkolózás a játék körül azt jelenti, hogy nem fog jövőre elkészülni, és akkor már csendben ki fogják gurítani PlayStation 5-re és Xbox Project Scarlettre is.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu