Félórányi Terminator: Resistance [VIDEO]

Ha elmondjuk, hogy ki a Terminator: Resistance fejlesztő, akkor már lendületből mondhatnánk, hogy „jaj, bárkit, csak őket ne!”…

„A Terminator: Resistance egy egyjátékos FPS, amit a Teyon fejleszt. Egy eredeti történettel rendelkezik, ami az első két Terminator filmen alapul. Egy poszt-apokaliptikus Los Angelesben játszódik, közel harminc évvel a második rész eseményei után, és kibővíti a jövőbeli háború eseményeit, amikre James Cameron ikonikus filmjei már utaltak.

A Terminator: Resistance egy új főszereplőt mutat be, akinek a neve Jacob Rivers. Ő egy katona az ellenállás csendes-óceáni divíziójából. Annak ellenére, hogy Jacob csak egy közkatona, hamarosan felfedezi, hogy a Skynet legújabb veszélye őt célpontként megjelölte, így hamarosan kiiktatásra kerülhet! Bár a Skynet sorsa az, hogy elveszíti ezt a háborút, de mekkora károkat okoz Jacobnak? Éld át az eseményeket, amik a meghatározó végső csatát felvezetik. Pusztítsd el a Skynet védelmi hálózatát, és segíts az emberiség sorsát eldönteni a gépek elleni háborúban!

Állj ellen a gépeknek – harcolj több ikonikus, a filmekben felbukkanó ellenféllel, beleértve a T-800-ast, illetve több, a Terminator-univerzum számára új ellenféllel. Alkalmazz több plazmafegyvert – fuss és lőjj, vagy lopakodj és hackeld át magad a környezeteken! A világ nem olyan megbocsátó mint rég, így a maradékok után kell kutatnod az üzletelés és kraftolás érdekében. Válaszd ki, milyen hőss legyél – fejleszd a képességeid, miközben felfedezed a poszt-apokaliptikus Los Angelest. Teljesítsd a történet küldetéseit, hogy az ellenállás ranglétráját megmászd, és a mellékküldetésekkel a barátaidat segítheted. Változtasd meg az emberiség sorsát – védj meg egy változatos túlélő csapatot, ahol mindenkinek saját céljai és háttértörténetei vannak. A játék során megejtett cselekedeteid kihatnak a túlélésükre, és a befejezésre is,” írja a Reef Entertainment, a kiadó sajtóközleménye.

Lent két videó található, nem véletlenül. Az első a játékmenetes (2:31:00 körül kezdődik a Terminator: Resistance a PlayStation Access videójában), ami messze rondább mint a bejelentő trailer. Kb. egy PS3-as játék szintjén van. Ja, a játék amúgy november 15-én jön ki PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re Európában (Amerikában pedig december 3-án, lol).

Ja és a végére a poén: ugyanaz a Teyon a fejlesztő (és a Reef a kiadó), akik 2014-ben a Ramboból csináltak egy rail shootert.

Forrás: Gematsu, VG247

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu