Legalább három bejelentéssel készül a Blizzard az idei BlizzConra?

A Blizzard tényleg mintha szeretné a cég renoméját helyreállítani, ha igaz a pletyka a harmadik játékról.

Tegnap már beszámoltunk arról, hogy a BlizzConra a Blizzard a tervek szerint a Diablo 4-et és a Diablo 2 remasterjét tervezi bejelentésként. Az előbbi játékra még visszatérünk, de először beszéljünk a tegnap már megemlített Overwatch 2-ről, amiről az esetleges bennfentes információkkal rendelkező illető (akit a minap már idéztünk) ezt írta a Twitteren: „[Az Overwatch 2] filmszerű [bejelentő] videójában sok hős fog szerepelni. A főszereplők benne Mei, Tracer, illetve Winston lesznek, de egy fiatal Genji is fel fog bukkanni. Megjelenik az Overwatch logója, majd a legvégén a 2-es szám is hozzáadásra kerül. A közönség tombolni kezd, majd Jeff a színpadra megy. (Nem tudom pontosan, hogy Jeff mikor fog felbukkanni.)” Jeff alatt Jeff Kaplanra, az Overwatch rendezőjére tessék gondolni. Értelemszerű lenne az ő jelenléte az Overwatch folytatásának bejelentésekor. (És akkor nagy eséllyel ez egy cross-gen játék lesz, ha a lehető leggyorsabban ki szeretnék adni, így a PlayStation 4, Xbox One, PC mellett a PlayStation 5, illetve az Xbox Project Scarlett lehet az, ahol a játék felbukkanhat.)

De térjünk vissza a Diablo 4-re, amit innentől Diablo IV-nek írunk. A német GameStar magazinban is febukkant ez az elnevezés, ami egy nemsokára megjelenő művészeti könyvből származik. Ezt a német Amazonon megtalálhatjuk, és itt két szerző is felbukkan. Jake Gerli nevét, illetve Robert Brooksét is megtalálhatjuk az Amazonon – utóbbi senior íróként dolgozik a Blizzardnál.

Szóval a Diablo IV már lényegében idő előtt is, de be lett jelentve, köszönhetően egy művészeti könyvnek, amiben az új játék is fel fog tűnni. Az Overwatch 2 még csak pletyka szintjén létezik, de az is nagy eséllyel bejelentésre fog kerülni az idei, valószínűleg problematikusnak ígérkező BlizzConon. Már csak kicsivel több mint másfél hetet kell a rendezvényre várnunk.

Forrás: Twitter, VG247

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu