Megjelenési dátumokat kapott a Darksiders: Genesis [VIDEO]

Nem véletlen a többes szám: több megjelenési dátummal is rendelkezik az Airship Syndicate által fejlesztett Diablo-klón a Darksiders: Genesis.

„A teremtés hajnala óta A Tanács a létezés során fenntartotta az Egyensúlyt. A parancsaikat Az Apokalipszis Lovasai, illetve Nephilim teljesítik (erős lények, akik a nem természetes angyali és démoni unióból jöttek létre) – ők A Tanácsra esküdtek fel, és jelentős erővel rendelkeznek. Ám az erő tragikus következménnyel járt: a Lovasokat arra utasították, hogy az új erejüket arra használják, hogy a fajukat kiirtsák. Ezt az édeni véres harcok követték, ahol a Lovasok (akik A Tanács akaratát betartották) elpusztították a Nephilimet.

Az édeni események sokkja után War és Strife [előbbit Háborúként is mondhatnánk magyarul, Strife neve pedig Harc vagy Küzdelem lenne… a kettő túlzottan hasonlít, nem? – a szerk.] új feladatot kapott: Lucifer, a rejtélyes és megtévesztő démonkirály arra készül, hogy felborítsa az egyensúlyt azáltal, hogy a démonok vezetőinek szerte a Pokolban erőt adna. A két Lovasnak le kell vadászniuk ezeket a vezetőket, információkat kell gyűjtenük, majd át kell küzdeniük magukat egy komplikált, démoni összeesküvésen, ami végleg felboríthatja az Egyensúlyt.

A Darksiders: Genesis egy akció-kaland műfajú játék, ami átvágja magát a démonok, angyalok, és a kettő közötti lények hordáin egészen a Pokolig, majd onnan vissza, kihasználva a lőfegyvereket és kardokat. A Genesis az eredeti első [Darksiders] játék előtti világba nyújt első betekintést a játékosoknak, továbbá Strife-ot is bemutatja,” mondja a THQ Nordic sajtóközleménye.

Nos, nézzük a megjelenési dátumokat. Először PC-re (ezen belül is Steamre) és Google Stadiára fog megjelenni a Darksiders: Genesis december ötödikén, majd február tizennegyedikén (milyen poénos…) érkezik a PlayStation 4 és az Xbox One port. Kooperatívan is játszható lesz – nem véletlenül említ a sajtóközlemény két Lovast is, és közöttük egyjátékos módban azonnal lehet váltogatni, ami eléggé érdekessé teheti a játékmenetet. Majd meglátjuk – az új videóból sokat nem tudunk meg. (És hol a Switch port?)

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu