Menu

Megvan a Warner Bros. Montreal Batman-játékának a címe?

Eddig is sejtettük, hogy a kanadai stúdió egy Batman-játékon dolgozik, ám annak a címe idáig erősen kérdőjeles volt.

Sabi neve alapból sokat nem mondhat, így rögvest hozzátennénk, hogy ipari szivárogtatóként már letette a névjegyét, hiszen az idei E3 előtt helyen elmondta, hogy a Sony, a Microsoft és a Nintendo milyen bejelentésekkel készült a rendezvényre. Ezúttal a Warner Bros. Montrealban található stúdiójában készülő Denevéremberes játékról írt egy igencsak érdekeset a Twitteren: „[Batman:] Arkham Legacy? A játszható családdal kapcsolatos dolgok valósnak tűnnek…” Ez így még önmagában sokat nem mondhat, úgyhogy hozzáadjuk, amit Thomas Polito (aki szintén bennfentesnek kezelhető) válaszolt. A gifen magyarul az a szöveg olvasható, hogy „Ez az igazság.”.

Korábban viszont arról írtunk, hogy a Court of Owls történetszállal kapcsolatos játék készülhet a Warner stúdiójában (akiktől hat évvel ezelőtt a Batman: Arkham Originst láttuk – az Arkham többi részét amúgy a szintén nagyban hallgató Rocksteady fejlesztette), és ezt Scott Snyder, a Batman egyik írója lényegében meg is erősítette. Most akkor talán a játék címét is megismertük. Batman: Arkham Legacy. Egy játszható Wayne-családdal. Ezt még gyakorlatban látnunk kellene, hogy valami korrekt véleményt is alkothassunk róla.

Persze itt rögvest ki kell emelnünk, hogy a Warner Bros. még mindig egyetlen nyűvött betűt sem hajlandó kibökni arról, hogy a két stúdió (a Warner Bros. Montreal és a Rocksteady) mégis mi a csudán dolgozhat, és mivel már egy évre vagyunk csak a PlayStation 5 és az Xbox Project Scarlett megjelenésétől (előbbiről nemrég volt egy pletyka az árával és a megjelenési dátumával kapcsolatban), megvan arra az esély, hogy már tényleg egy következő generációs játék készülhet itt is, ott is, hacsak valahogy nem hoznak össze egy kurrens-gen portot is az alkotásokból.

A Warner nem tudjuk, mire vár – a Batman: Arkham Knight óta is már jó négy év eltelt, és kell valami új már.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu