Váratlan inspirációja lehet a Gears 6-nak!

…a Gears [of War] 5 is alig jelent meg, már a 6-ról van szó?

A The Coalition játéka még frissnek nevezhető (másfél hónapja kb., hogy megjelent…), de a csapat már úgy tűnik, hogy a jövőbe tekint, talán pont azért, mert a franchise a Microsoft egyik exkluzív ékkövének tekinthető, így ebben az esetben tényleg nem az a kérdés, hogy LESZ-e új rész, hanem inkább az, hogy MIKOR kerül arra sor.

Aryan Hanbeck, a Gears 5 művészeti rendezője felbukkant a Wassup Conversation podcasten, amit Hamidreza Nikoofarhoz, egy játékzene-szerzőhöz köthetünk. Itt Hanbeck elárulta, hogy a The Coalition alkalmazottjainak meg kell tekinteniük a The Handmaid’s Tale néven futó Hulu TV sorozatnak. (Ez magyarul kb. olyan címmel rendelkezhet, hogy A Szolgalány Meséje.) „Az összeállítás, a színek, és úgy magában véve is a filmezés és a szimbolizmus nagyon komoly. Megnéztem, és úgy éreztem, hogy wow, többet is bele kellene ebből vinnünk a Gears 6-ba,” mondta Hanbeck.

Tehát egy sorozat lehet az inspiráció a Gears 6 stílusa mögött, és mivel 2019 vége felé tartunk, így a Microsoft (sőt, talán mondhatjuk azt is, hogy a Sony is…) a következő konzolgeneráció felé tekint, ne legyen meglepő majd az, ha a Gears of War sorozat új felvonása már az Xbox Project Scarlettre kerül bejelentésre, de azért még hozzá kell adnunk azt, hogy a Gears 5-nek többféle befejezése volt, és így nehéz lesz eldöntenie a stúdiónak, hogy melyik alapján kezdik el a hatos történetét.

A Gears 6 értelemszerűen még nincsen bejelentve, de Aryan Hanbeck nyilatkozata révén ez meg is lett erősítve. Valószínűleg a Microsoft nem fogja még a 2020-as E3-on bejelenteni (mert a Sony-val ellentétben ŐK biztosan kinn lesznek), és még tuti kb. három évre vagyunk a játék megjelenésétől. De a The Handmaid’s Tale sorozatot ne feledjük: ez lesz tehát az egyik komoly inspirációja a „hatos fogaskerekeknek”.

Forrás: Gamerant

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu