Újabb módon égeti magát a Fallout 76-tal a Bethesda!

Nem, nem volt elég nekik az, hogy a Fallout 76 a 2018-as év egyik legrosszabb játéka volt (nem beszélve a játékot körülvevő több botrányos ügyről…), nem – még mélyebbre megy a Bethesda!

A Bethesda bejelentette, hogy a Fallout 76-ban már vásárolhatunk „prémium tagságot”, aminek a neve Fallout 1st, havi szinten 13 dollárért (15 euró errefelé, azaz majdnem 5000 forint…), vagy évente százért (120 euró, majdnem 40 ezer…). Nem viccelünk: a játék árán felül még így is fizethetünk a játék után! De mégis mi a csudát kapunk a pénzünkért? Ezt is elárulta a Bethesda.

A fő dolog a fizetős rendszerben a privát világok, azaz magánszerverek, amiben maximum nyolcan lehetünk (mi és max 7 barátunk), és csak a világ tulajdonosának kötelező a Fallout 1st tagság. Létező karaktereket vihetünk át ide, ez a feltétele a csatlakozásnak. Aztán kapunk egy Scrapboxot – ebben a dobozban tárolhatjuk a kraftoláshoz szükséges anyagokat, így az alap dobozunkban (Stash Box) azok nem foglalják a helyet így. Nincsen korlátja sem, így a Scrapboxba annyit tehetünk, amennyit csak akarunk. Van még a Survival Tent (túlélő sátor), ami lényegében egy hordozható fast travel pontként szolgálva a túléléshez szükséges alapvető eszközökkel (pl. Stash Box, Sleeping Bag [alvózsák]) érkezik. Ezeken túl havi 1650 atomot is kapunk, de jön még egy klasszikus Fallout öltözék, a Ranger Armor, plusz még ikonokat és emote-okat is kapunk – a Ranger Armor és az ikon/emote készlet csak a Fallout 1st tagoknak lesz elérhető.

Tehát évi 33 ezer forintot akar a Bethesda a privát szerverekhez. Azon túl, hogy még a játékért is fizetni. Emlékszünk arra, hogy mit mondtak tavaly? Hogy nem lesznek pay-to-win elemek a Fallout 76-ban? Akkor ezek mik? A Twitteren majdnem mindenki rosszul fogadta a bejelentést, és nem is véletlenül: talán nem így kellene pénzt kiszivattyúzni a játékosokból.

A végére egy kép, amit a Twitteren találtunk, jól jellemzi a Fallout 1st fogadtatását! Nos, és a Wastelanders frissítés a scriptelt NPC-kkel hol van? Jövőre jön az!

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu