Fallout 76 privát világok? Nem úgy van az…

A Bethesda mintha már direkt csinálna hülyét magából: a Fallout 76-hoz bejelentett Fallout 1st előfizetés (amit tegnap részleteztünk) egyik húzóága nem éppen az, aminek a cég mondja…

A Redditen megy egy topic a Fallout 76 privát világaival kapcsolatban. Az, hogy a barátaink láthatják, hogy egy privát világban vagyunk, és csatlakozhatunk hozzájuk, szerintünk nem bug – elvégre úgy volt bejelentve, hogy hozzánk legfeljebb hét barátunk csatlakozhat akár Fallout 1st előfizetés nélkül is. De ami ezek után jön, nos, az már inkább a nevetséges jelző szintjét súrolja.

Ezek a privát világok pedig nem teljesen újak, hanem ÚJRAHASZNOSÍTOTTAK! Halott NPC-k itt, már lootolt szemét ott, és több jel is arra mutat, hogy az emberek ezeket a világokat már használták. Ki kell emelnünk, ez a fő húzóágazat amögött, hogy havi jó öt ropit perkáljunk (vagy egy évre jó 40-et). De ez még mindig nem minden: a korlátlan méretű, azaz pay-to-win rendszernek nevezhető második tárolódoboz, a Scrapbox megeszi a belerakott tárgyakat, és nincs mód azok visszaszerzésére. A Reddites témában eléggé sok bug van. GG Bethesda!

És még egyszer GG Bethesda, mert valamit a cég elfelejtett megcsinálni. A falloutfirst.com weboldalt nem regisztrálta a cég, így egy dühös rajongó megtette, és lényegében egy paródiát csinált abból, amit a Fallout 1st előfizetésért kapunk. Két mondatot lefordítunk belőle angolról: „Csak azok az idióták, akik megvették ezt a tagságot és ezzel a privát világgal rendelkeznek, csak nekik van szükségük a Fallout B___D MEG Először előfizetésre. Irány a privát világod, nyisd meg a közösségi menüd, amint a játékunk bugos, béta verziójában vagy, majd kezdd el a „barátaid” meghívását a seggcsapásért.” Tuti, hogy a Bethesda majd az ügyvédekkel fenyegetőzve kéri a site átadását, de a Twitteren megőrzésre került a paródia, amitől bevallottan mi is a földön fetrengve röhögtünk öt percen keresztül.

A Bethesda tud még lejjebb süllyedni?

Forrás: WCCFTech, PCGamer

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu