Halasztásra került a The Last of Us Part II!

…holott a The Last of Us Part II megjelenési dátumát nem is olyan rég közölték.

„A rajongóinknak: hadd vágjak a közepébe, és intézzük el a hírt először. A The Last of Us Part II-nek új megjelenési dátuma van: 2020. május 29-e. Tudom, kb. egy hónapja volt, amikor a játékkal kapcsolatban robbantottunk egy nagyot – a médiának lehetősége volt több mint két órát játszani vele, bemutattuk az új sztoritrailert, és felfedtük a megjelenési dátumot is. Elsöprően pozitív fogadtatást láttunk a közösségünktől. Érezheted az energiát a csapat tagjai között. Miután annyira sok évig dolgoztunk valamin, élénkítő látni a sok kemény munka [jogosságának] megerősítését.

De az utóbbi pár hét során, miközben a játék pár szekcióját befejeztük, rájöttünk, hogy egyszerűen nem volt elég időnk arra, hogy az egész játékot olyan kifinomultsági szintre emeljük, amit Naughty Dogos minőségnek nevezhetünk. Ekkor két lehetőségünk lett volna: kompromisszumokat kötünk a játék egyes részeivel kapcsolatban, vagy több időt kérünk. Az utóbbit választottuk, és az új megjelenési dátummal lehetőségünk lesz mindent befejezni a mi elégedettségi szintünkön, miközben a csapatra kevesebb stressz jut.

Bár megnyugodtunk, hogy az elképzelésünket nem kell csorbítani, csalódottak vagyunk, hogy nem voltunk ezt a helyzetet képesek elkerülni. Azt kívánjuk, hogy bárcsak előreláthattuk volna, hogy mennyi finomhangolásra lesz szükségünk, de a játék mérete és skálája legyőzött minket. Utálunk csalódást okozni a rajongóinknak, és emiatt bocsánatot kérünk. Reméljük, megértitek, hogy ez a plusz idő biztosítja, hogy a játék a kollektív ambíciónknak megfeleljen, továbbá a legmagasabb minőséggel kapcsolatos elhatározásunkat teljesíthesse. Tudjuk, hogy az extra pár hónap hozzáadódik a talán már gyötrelmes várakozáshoz. Hálásak vagyunk a türelmetekért és folytatólagos támogatásotokért. Májusban végre csatlakozhattok Ellie-hez a The Last of Us Part II-ben,” olvasható Neil Druckmann, a játék rendezője és társírója bejelentése a PlayStation Blogon.

Nos, ezek után ki kétkedik abban, hogy a május 29-ére eltolt PlayStation 4-es megjelenéssel rendelkező The Last of Us Part kijön PlayStation 5-re is? Biztos ez áll emögött…

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu